co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tohle taky...dneska jsem koukal na Terminatora 2...a spis jen poslouchal a obcas se juknul... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:Tohle taky...dneska jsem koukal na Terminatora 2...a spis jen poslouchal a obcas se juknul... :lol:
Tak hlavně aby jsi nekoukal na film a před tebou to někdo nezašláp. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To se neboj... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

....to GOOSE, když přišly první navigace, mám na mysli ty v rádiu, tak byl velký displej to pravý ořechový...jinak mi význam pro řidiče trochu uniká...ale nakonec nechci ti kazit radost, třeba to máš pro " spolujezdkyně " a ty ti přeji přítulné...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No heled na koukani za jizdy to neni...ale je to i na prefektni praci s hudbou...jelikoz je to dotykovy displej tak si muzu lehce pohybovat ve slozkach a jednotlivych pisnickach...je to hodne prehledny...a navic...zvuk je mnohem cistci nez u toho Sencora... ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Včera jsem chvilku koukal na finále Wimbledonu....to byl tak nádhernej zápas...Tenis mě jinak moc nebaví, navíc se neorientuju v počítání setů, sad apod., ale včera to bylo potěšení koukat.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to GOOSE tak to je perfecto - listování atd. a pokud to má lepší zvuk než stávající není co řešit - leda případnou krádež, tak na to nezapomenout a vyndavat...jde to ?

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Re: pokec

Příspěvek od Goose »

Serpico píše:...to GOOSE tak to je perfecto - listování atd. a pokud to má lepší zvuk než stávající není co řešit - leda případnou krádež, tak na to nezapomenout a vyndavat...jde to ?

Mějte se fajn
Jde vyndat jen takovy maly panylek...takze ovladani hlastistosti tam zustane...a jak se zasune monitor tak je na nem napis Panasonic...zatim je to dobry...mozna,ze by prisly vhod nejake folie... ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:Včera jsem chvilku koukal na finále Wimbledonu....to byl tak nádhernej zápas...Tenis mě jinak moc nebaví, navíc se neorientuju v počítání setů, sad apod., ale včera to bylo potěšení koukat.... ;)
Ja ten zapas videl cely a musim rict,ze jsem lepsi nevidel...byla to nadhera...opravdu krasne finale...jak ma byt...fandil jsem Federerovi ale pral jsem to Nadalovi...takze jsem spokojen... ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak z tohohle článku mám moc radost:

http://auto.idnes.cz/drazsi-palivo-se-v ... jetiny_fdv
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hurááááá, už zítra začíná Masters of Rock!!!!!!!! Už aby to bylo....zítra v poledne hurá do Vizovic....chlast, ženský a rock'n'roll 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak si to užívej :twisted:

Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

tak to sou pekny mice :lol: 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hergot s těma by se pěkně hrálo ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vrátil jsem se dnes z Masters of Rock. Bylo to nádherný, kapely exklusivní, ceny za pivo a jídlo vysoký, ale jsem nadmíru spokojen. Zažil jsem tam svoje nejlepší "zahnětání" = zapaření....a to na Apocalypticu...padaly provazy deště, šlehaly blesky a chlapy do těch violončel řezali jak diví!!!...nádhera!!!!....jinak Def Leppard, Sabaton, Avantasia, SONATA ARCTICA, Brainstorm, Within Temptation a spousta dalších mě prostě dostali do kolen. Byl jsem tam Sedanem a jízda dohromady asi 500 km byla skvělá ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“