Se mnou pocitejte kazdopadne...byl jsem maximalne spokojen...super sraz kterej si moc rad zopakuju...jsem pro poradat Vychodocesky sraz klidne pravdilne kazde 2 mesice... Okoli HK pro me neni zas tak daleko,takze pokud se nestane nic vaznyho kvuli cemu bych nemohl jet tak pojedu vzdy...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
A to ani nevíte o divoké jízdě Josefovem, kterou jsem absoloval s J. Badem a jeho Matízkem 1.0 jeli jsme i na červenou na tom mostě a potom za váma do výtopny, trochu jsme se v tom Josefově zdrželi
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Goose píše:Jeste aby si mel problem,kdyz to mas za rohem... Ale ja jsem rad,ze se dostanu z Prahy...na cerstvy vzduch...
moc nerikej vcera jsme se s luckou bavili, ze bychom sli bydlet asi do Prahy. Pokud by se tam dala sehnat dobra pracovni prilezitost. Ted jsem tam rozhodil site tak uvidim vy prazaci
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Jak koukám tak jsi byl i tajně na chlumu že ty jsi pro něj hlasoval jinak fotky hezký
conpet píše:Jak koukám tak jsi byl i tajně na chlumu že ty jsi pro něj hlasoval jinak fotky hezký
-------------------------------
No vidíte ho tajnůstkáře nám by se tam také líbilo
Čágo belo " Jiříku " hlavně že máme fotografie. Ale to video mi také nejde.
Možná je problém v mé IBM bedýnce zdraví všechny " Vazoun "
Už jsem domluvenej s Miloshem na tom originálním videu, tak to tady snad co nejdřív bude.
Problem neni v PC jako v prohlizeci...vcera mi to taky neslo a to proto,ze jsem pouzival Operu...kdyz jsem to udelal pres Internet Explorer tak je to OK...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...