2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz - 17.9.2005 Piešťany
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Vidiet, ze mu to trvalo kratsie ako emkasovi ale aj s viac chybami peaceAnonymous píše:mozem?? mas tam dve chybicky.. 17.9.2005 by mali byt bodky.. a zaciatok ti chyba č.. (nedalo mi to )
ale inak moze byt.. lepsie ako to predtym..
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
nic...Topol píše:Pěkný dobrý večer
Mě se to docela líbí Každá snaha se cení!Jenom to místo nevím ale já se ještě než pojedu a to je za měsíc tak se ozvu! Na 90% budu mít i v navigaci mapu Slovenska tak mě bude stačit název ulice. Ale jinak já budu už v Piešťanech od 11,9
Tak zatím obligátní ať nám jezdí a nezlobí
Naposledy upravil(a) mrk dne pát srp 12, 2005 08:24, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
No, podľa informácií z ich stránky sídlia na adrese Vrbovská cesta 169.mrk píše:Mam pocit ze ulica sa vola Dopravna'Topol píše:Pěkný dobrý večer
Mě se to docela líbí Každá snaha se cení!Jenom to místo nevím ale já se ještě než pojedu a to je za měsíc tak se ozvu! Na 90% budu mít i v navigaci mapu Slovenska tak mě bude stačit název ulice. Ale jinak já budu už v Piešťanech od 11,9
Tak zatím obligátní ať nám jezdí a nezlobí
- ]Rebro[
Samozrejme ze by to bolo lepsie, ale ked si pozriez zrazove nalepky tak su robene v jednej farbe. Takze to cele bude bud BIELE alebo STRIEBORNE. Tym padom sa o farebnosti znaku bavit nemusime.mipo píše:Pekné, len ten Chevrolet znak by mohol byť klasicky zlatý. Ja viem, že to bol asi zámer skombinovať to s Daewoo striebrom, ale zlatý je lepší... Aspoň podľa mňa...Rebro píše: Kedze sa nikto k tomu nemal tak prikladam svoj navrh. Prosim ohodnotit.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory