tak ho přivaž a nenechej odcházetPoky Ul píše:spíš se bojím že mi asi odchází spínač na zadních dveřích

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
tak ho přivaž a nenechej odcházetPoky Ul píše:spíš se bojím že mi asi odchází spínač na zadních dveřích
Zajeď k nám do Lovo na myčku. Je tu nová a myje fajnově. Směr ÚL hned za BenzinouLuzMaria píše:sorry, ale já teda nemeju....v Ltm jsou myčky děsný....a drahý....není to tak hrozný, vera jsme krapet uklízeli uvnitř, ještě pak asi trochu vysaju interiér....
Jj je. Nemaj tam ty hnusný tvrdý kartáče, ale ty měkký pěnový. Jezdím tam často a autí v pohoLuzMaria píše:Budvy, vím která, fakt je dobrá? Noooo, možná vyzkouším, dík za tip...
A vím kde bydlí BudvykLuzMaria píše:Poky, no to je nápad!!! to je na nobelovku!!!![]()
![]()
Budvy, no teda, ty to auto hýčkách, a kolikpak to stojí, asi dost, ne? Tak můžeme to vzít přes Lovo, nebo vy dojeďte k nám...))
Vemte to přes lovo, páč budeme asi ještě někoho nabírat u Billy pokud tam někdo bude. Já myji za 150. Což si myslim, že to jdeLuzMaria píše:Poky, no to je nápad!!! to je na nobelovku!!!![]()
![]()
Budvy, no teda, ty to auto hýčkách, a kolikpak to stojí, asi dost, ne? Tak můžeme to vzít přes Lovo, nebo vy dojeďte k nám...))
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |