Tem co toto chapou naopak se u toho urcite dobre bavi kdyz si to prectou stejne jako ja neco podobneho a pobavi se

Vysvetlim ti treba tenhle prispevek abys to pochopil i ty tam na vychode.
Je vseobecne znamo ze kdyz volas do jakekoli firmy v Praze pred 9 hodinou tak se malokdy dovolas a kdyz volas v patek po 12h tak se uz temer nikdy nedovolas.
Naposledy jak jsem byl v Praze tak mi navigace ukazala cestu dlouhou 5 km a cas dojezdu 25 min tak tu mas dalsi vec na vysvetlenou abys to pochopil.Vetsina je mysleno s nadsaskou a humorem jen tomu rozumet.
Tak az neco zas se ti nebude zdat ze nachapes nestyd se a klidne se zeptej.
A s kamarady ze nemam tak to s tim problem nemam vubec a i tady je spoustu lidi co maji na veci stejny nazor ale boji se ho verejne prezentovat a to je hlavni problem si co te stve ze nejsem prikyvovaci prizdisrac,pisu vse tady a ne pomlouvam v sz jak spousta lidi tady

A nestasna laska?Mno ano mas pravdu dodnes me trapi rozpad me nejvetsi lasky CCCP

Tak a nepis tu Pavlovi proslovy k nicemu nebo pak na ne musim reagovat a zasirame mu to tady pro priste v tematu tam kde to patri a to O NICEM

Navic k tematu ja to mam do Prahy daleko a kdybych byl mistni nebo z okoli tak bych urcite prisel pomoci a jelikoz to mam daleko tak jsem pomohl a poslal maximalni castku co byla uvedena jelikoz Pavla mam rad a jeho prace si vazim i kdyz ne vzdy s nim souhlasim ale to je zcela normalni naopak by bylo nenormalni kdyby tomu bylo jinak

Nevim jak si prispel ty co vim tak ti Pavel hodne pomohl tak doufam ze ses ukazal a poslal si radny balik €!.
Ja jeho sluzby nevyuziju nebot to mam daleko ale i dobra rada kdyz clovek potrebuje pres telefon je nad zlato