Olšovec 2009 - bla, bla, bla :-)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Olšovec 2009 - bla, bla, bla :-)
peho lepsi foto jsi nemel?
Hanzy: myslim ze do toho proc jsem odjel ti nic neni, aspon jsem se na srazu ukazal ne jako nekteri co o tom kecaji celej rok a pak neprijedou.
Hanzy: myslim ze do toho proc jsem odjel ti nic neni, aspon jsem se na srazu ukazal ne jako nekteri co o tom kecaji celej rok a pak neprijedou.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Hanzy
Jj to mas zas pravdu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, co si dát své foto ke jménu. Vím, že to již navrhoval snad Topol, ale neujmulo se to. Ti co jezdí pravidelně na srazy se znají, ale jsou zde i tací, co nejezdí a nikdo pomalu neví, jak vypadají. V tom souhlasím s Miloshem. Přece se nemáme za co stydět, členové DAEWOOCLUBU jsou pohlední lidé , ne
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já takhle napravím jednu -tahle je síce staršia ale velmi je mi milá lebo to bolo prvé stretko kde som Vás poznal a tak aby tí čo nevedia kdo nám tu vládne a drží nás po kope ......to sú oni
- Přílohy
-
- P5050016.jpg (169.24 KiB) Zobrazeno 2077 x
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
he he he černý tico jezdí jen jedno a já jsem taky jen jedenIvo R. píše:Přátelé, co si dát své foto ke jménu. Vím, že to již navrhoval snad Topol, ale neujmulo se to. Ti co jezdí pravidelně na srazy se znají, ale jsou zde i tací, co nejezdí a nikdo pomalu neví, jak vypadají. V tom souhlasím s Miloshem. Přece se nemáme za co stydět, členové DAEWOOCLUBU jsou pohlední lidé , ne
Pehacku to je moc pekna fotka
No stejne dalsi akce bude az za dlouho a stejne se na to zase zapomene jak kdo vypada i kdyz nekteri se zapomenout nedaji (jako ja treba )
Co byste rekli na nejaky minidaewoochevysrazik v Praze? Hypermarketu je tam dost a parkoviste jsou velka, osvedcil se nam s klukama s astra-g klubu placek u Letsca v Letnanech, mista dosti a vsichni vime ze vetsina prazaku jsou lini lide a dal jak za ceduli malokdy na sraz jedou
No stejne dalsi akce bude az za dlouho a stejne se na to zase zapomene jak kdo vypada i kdyz nekteri se zapomenout nedaji (jako ja treba )
Co byste rekli na nejaky minidaewoochevysrazik v Praze? Hypermarketu je tam dost a parkoviste jsou velka, osvedcil se nam s klukama s astra-g klubu placek u Letsca v Letnanech, mista dosti a vsichni vime ze vetsina prazaku jsou lini lide a dal jak za ceduli malokdy na sraz jedou
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Naprosto souhlasím... Fotku nemám nějak extra, ale lepší než drátem do okaIvo R. píše:Přátelé, co si dát své foto ke jménu. Vím, že to již navrhoval snad Topol, ale neujmulo se to. Ti co jezdí pravidelně na srazy se znají, ale jsou zde i tací, co nejezdí a nikdo pomalu neví, jak vypadají. V tom souhlasím s Miloshem. Přece se nemáme za co stydět, členové DAEWOOCLUBU jsou pohlední lidé , ne
no jo tebe znam.ty jsi ten smutnej a nastvanej kluk s aveem
me to bylo tak strasne lito.doufam ze jste svetlo rozlestili a zustal jen ten dulek v blatniku.
a druhy den dalsi.
me to bylo tak strasne lito.doufam ze jste svetlo rozlestili a zustal jen ten dulek v blatniku.
a druhy den dalsi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ano jsem slavný... Už se to řeší s pojišťovnami a příští pátek budu autko dávat na opravu. Tak uvidímepalikx píše:no jo tebe znam.ty jsi ten smutnej a nastvanej kluk s aveem
a druhy den dalsi.
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Super, už jsme čtyři: Já , ty , simone a ondrášmySka píše:Naprosto souhlasím... Fotku nemám nějak extra, ale lepší než drátem do okaIvo R. píše:Přátelé, co si dát své foto ke jménu. Vím, že to již navrhoval snad Topol, ale neujmulo se to. Ti co jezdí pravidelně na srazy se znají, ale jsou zde i tací, co nejezdí a nikdo pomalu neví, jak vypadají. V tom souhlasím s Miloshem. Přece se nemáme za co stydět, členové DAEWOOCLUBU jsou pohlední lidé , ne
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
milosh píše:Pehacku to je moc pekna fotka
to není špatnej nápad--v Praze jsem nebyla...
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
už 5Ivo R. píše:Super, už jsme čtyři: Já , ty , simone a ondrášmySka píše:Naprosto souhlasím... Fotku nemám nějak extra, ale lepší než drátem do okaIvo R. píše:Přátelé, co si dát své foto ke jménu. Vím, že to již navrhoval snad Topol, ale neujmulo se to. Ti co jezdí pravidelně na srazy se znají, ale jsou zde i tací, co nejezdí a nikdo pomalu neví, jak vypadají. V tom souhlasím s Miloshem. Přece se nemáme za co stydět, členové DAEWOOCLUBU jsou pohlední lidé , ne
Škoda 135 GL
-
- Kontaktovat uživatele:
No ako nick je moja kráska lepšia ale já som tady tak aby ste ma poznali
- Přílohy
-
- Praha 2008 (2).jpg (107.56 KiB) Zobrazeno 1950 x
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Co povidáš, seš kus chlapa . Pravda Legu máš krásnou, ale s ní si nepokecám.-peha- píše:No ako nick je moja kráska lepšia ale já som tady tak aby ste ma poznali
Nebo se vyfoť u Legy a je to
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
-
- Kontaktovat uživatele:
eeee já tam mám krásu vcelku je to Legynka a Tatry a to je fakt krajšie ako keby som pri každom písaní pozeral na svôj ksicht