...no já si myslím, to není jenom o měření rychlosti - pokud ti " bázlivý " budou jenom čučet na tachometr, tak jim prostě budou unikat podstatný věci ( tady mluvím o přesahu o 10 km + úchylka tachometru a je to 12 - 13 km a tak to nastavuje PČR, tedy mi vychází tachometrových 63 km/h a do této toleranci vlastně jezdím )...navíc rychlost až na některé extrémy není hlavní příčinou nehod...poslední statistiku jsem neviděl...přestupky nedělám, většinou jsem však platil za rychlost, ne velké sumy asi dohromady za 37 let asi 500 Kč ( je v tom i 100korunová ) a ještě připomínám pojem přiměřené rychlosti je velmi relativní z hlediska bezpečnosti, někdo ji má hodně vysoko a někdo to zvorá i když jede pomalu a o tom to je...
Mějte se fajn
Anketa - jste pro - proti nahlašování radarů na silnicích
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Anketa - jste pro - proti nahlašování radarů na silnicích
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Já jsem za rychlost platil jedenkrát v životě a nedá se říct, že bych jezdil pomalu. Asi v r. 1976 jsem zaplatil 40,- Kč za rychlost na přejezdu - měli radar za popelnicí cca 25m před přejezdem a naměřili mi 42. Ale tehdy platili úplně všichni, co tudy jeli, protože asi o deset metrů před radarem se opalovala na zahrádce krásná dívčina nahoře bez
Jinak tachometr mám přeměřený policejním "laserem" a při devadesátce na tachometru mi to ukázalo 83, takže jezdím ke stovce, přes obce do šedesáti. A prochází mi to.
Jinak tachometr mám přeměřený policejním "laserem" a při devadesátce na tachometru mi to ukázalo 83, takže jezdím ke stovce, přes obce do šedesáti. A prochází mi to.
Ivoši, když víš kde měří, tak zvolni a máš klid. Já to dělám zrovna tak. Parkování je všude stejné, ale když máš malého broučka, vždy si místečko najdeš.Ivoš píše:Jenže oni Václave jinde neměří....alespoň u nás ne. V Pardubicích a okolí je vídám pouze na místech, kde se nedá jezdit více než 30 km/h. Jinak jen chodí a dávají pokuty za parkování....a to ještě ke všemu na místech, kde je neustále plno a dané parkoviště je silně poddymenzované....prostě na palici.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
...i ty broučku jeden malej ( neodpovídá ovšem skutečnosti, za což se omlouvám ) přečti si poslední dnešní SM do matise úpravce nacpal přes 500 koní!!! a stovku to má snad za 3,4 sekundy...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Ahoj Milane(Serpico).
a to se do toho broučka vejdu bez problému, hezky se z něho vystupuje. Dnes jsem ho protáhnul do Berouna a zpátky. A na to parkování to fakt nemá chybu. Tak kam vy se vejdete jen tak tak, já parkuji na štorc .
a to se do toho broučka vejdu bez problému, hezky se z něho vystupuje. Dnes jsem ho protáhnul do Berouna a zpátky. A na to parkování to fakt nemá chybu. Tak kam vy se vejdete jen tak tak, já parkuji na štorc .
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Václave...všechno má svoje + a mínusy - , já ti závidím spotřebu, ale zase si natáhnu nohy v autě a parkuju různě, jako všichni ...to je jako jako v životě...
Mějme se fajn
Mějme se fajn
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No parkování bych neřešil vůbec to zná každej. Buzeranti uměj vybírat prachy ale aby to investovali do rzšíření parkovacích ploch... to ne !
A už vůbec bych neřešil to že někdo za volantem zařve. Pokud je to jeho vinou a zařřve sám, OK je to přirozenej úbytek, jedna z možností jak umřít. Pamatuju jak se v Pičíně zabil vožralej idiot... no a dneska je tam 30ka přez půl obce
Zatim sem dostal asi 4 tisíce pokut (během cca 11 let co řídim), pokaždý za rychlost a jediný bouračky co sem způsobil byly že sem na náledí krokem zajel pod Iveco a že sem na STOPce zastavil cca o 10 cm dál než sem měl (holt blbej odhad, sluníčko a tehdá nezkušennost). O rychlosti to fakt neni a preventivní buzerace je horší než anarchie na silnici.
A už vůbec bych neřešil to že někdo za volantem zařve. Pokud je to jeho vinou a zařřve sám, OK je to přirozenej úbytek, jedna z možností jak umřít. Pamatuju jak se v Pičíně zabil vožralej idiot... no a dneska je tam 30ka přez půl obce
Zatim sem dostal asi 4 tisíce pokut (během cca 11 let co řídim), pokaždý za rychlost a jediný bouračky co sem způsobil byly že sem na náledí krokem zajel pod Iveco a že sem na STOPce zastavil cca o 10 cm dál než sem měl (holt blbej odhad, sluníčko a tehdá nezkušennost). O rychlosti to fakt neni a preventivní buzerace je horší než anarchie na silnici.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram