co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Kredit městské policie? Dřív dělali chudí duchem obecní pasáčky, dnes dělají obecní policajty, tak jaký mohou mít kredit ?
Naposledy upravil(a) Telekom [Bot] dne pát čer 27, 2008 10:51, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veru tak,mnohi zakomplexovanci -čessť výnimkám túžiaci po moci,alebo aspoň dôležitosti a k štátnym policajtom by ich nevzali,tak sa tlačia k mestským,či železničným.... V minulosti to boli aj tí PS-VB.koľkokrát sa pri cestných kontrolách robili dôležitejší než samotní dopraváci,zažil so,ako mi horlivý PS-VBák chcel silou-mocou zobrať techničák,ale ten dopravák,bol našťastie rozumnejší
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
No tahle zpráva mě spíš pobavila než potěšila, je fakt, že MP má hlídat hlavně pořádek, aby v noci opilci nehulákali, aby si majitelé psů po nich uklízeli hovínka, v dopravě maximálně ohlídat nějaké absolutně nesmyslné parkování (přechod, chodník) jinak se neustále pohybovat ve svém rajonu a poznávat lidi co do rajonu patří a kteří tam jsou jaksi navíc....... Ale bohužel se tato jistě potřebná práce MP změnila na lov řidičů a plnění obecní pokladny. Tedy já si platím MP abych mohl v klidu spát, v parku nešlápnout do hovna, a když bude nějaký "zahraniční student" obhlížet měděnou okapovou rouru, aby mu rychle vysvětlil, že tady nemá co dělat....
Nicméně anarchie na silnicích je bohužel faktem a statistiky hovoří jasně..... jsme k sobě netolerantní a chováme se na silnicích jak trotlové.....
Nicméně anarchie na silnicích je bohužel faktem a statistiky hovoří jasně..... jsme k sobě netolerantní a chováme se na silnicích jak trotlové.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
pokec
...no jo Richard prapůvodní záměr se jaksi vytratil - nakonec z opilců a bezdomovců neplyne do obecní pokladny žádná " škvára ", jsou nedobytní a zájem, který uvádíš ( obecní pořádek a znalost toho kterého místa a lidí v něm žijících... ) je až na tom poslední místě jejich zájmu...nakonec nechtěj dnes už dozorovat ani u přechodu pro děti u škol ráno - na to si mnohde najímají důchodce, viz zprávy ČT... skoro se mi chce napsat, že parazitují na nás řidičích ( uznávám ale Tvou námitku, že se chováme na silnících poněkud nestardartně... ), potřebujeme je vůbec...nebylo by lepší mít jenom jednu policii ( stějně nemají všechny pravomoce a tak se při řešení problémů se čeká na státní policii...), připadá mi to jako marnotratnost vyhazování fin. prostředků a víceméně pokračování " šedého moru " a PS VB...ale co naděláme
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...jenom dodávám dnes 29.6.08 je diskuse na ČT 1 / ČT 24 k této problematice...docela jsem zvědavý
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Mna dnes velmi,velmi potešilo že som dorazil do Liptovského Jána kde budem teraz 14 dní vegetiť Počasíčko nádherné,Legynka pod dozorom kamery,huby sú a jaskyne - to sa už neviem dočkať Jo a net mi tu šlape docela dobre takže notík maká no proste som nenormálne šťastný takže o chvýlu na obed a potom hurá do lesa
No tak ja taky rozhodne vic fandil Spanelum, uz proto jak hrali suverenne cele mistrovstvi (a ze vyradili Recko ), ale presto by me potesilo vic, kdyby ti nasi lemplici dosli dal nez na posledni misto v zakladni skupine...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
pokec
...to Ivoš, jsem rád - vyhrál líbivý, hravý a útočný fotbal...a na takový rád koukám a přesto,že padla jenom jedna branka koukal jsem se celý zápas...
Mějte s fajn
Mějte s fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
zato španielov dlhé roky trénoval Slovák ,Laco KubalaIvoš píše:Nojo, ale to by musel být trenér typu František Straka, nebo Ivan Hašek...a půlka jiných hráčů
http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&ID=59143
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...to Hardy tak to " vepřům " pustili taky, omylem...nicméně v dlouhodobé statistice jsou na tom dobře, prostě
" německá mašina " ale fandil jsem španělům - hráli pro diváky - krásnej útočně hravej fotbal...
Mějte se fajn
" německá mašina " ale fandil jsem španělům - hráli pro diváky - krásnej útočně hravej fotbal...
Mějte se fajn
serpico
serpico