co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Kredit městské policie? Dřív dělali chudí duchem obecní pasáčky, dnes dělají obecní policajty, tak jaký mohou mít kredit :twisted: ?
Naposledy upravil(a) Telekom [Bot] dne pát čer 27, 2008 10:51, celkem upraveno 1 x.
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Veru tak,mnohi zakomplexovanci -čessť výnimkám túžiaci po moci,alebo aspoň dôležitosti a k štátnym policajtom by ich nevzali,tak sa tlačia k mestským,či železničným.... V minulosti to boli aj tí PS-VB.koľkokrát sa pri cestných kontrolách robili dôležitejší než samotní dopraváci,zažil so,ako mi horlivý PS-VBák chcel silou-mocou zobrať techničák,ale ten dopravák,bol našťastie rozumnejší :P :P :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Richard

Příspěvek od Richard »

No tahle zpráva mě spíš pobavila než potěšila, je fakt, že MP má hlídat hlavně pořádek, aby v noci opilci nehulákali, aby si majitelé psů po nich uklízeli hovínka, v dopravě maximálně ohlídat nějaké absolutně nesmyslné parkování (přechod, chodník) jinak se neustále pohybovat ve svém rajonu a poznávat lidi co do rajonu patří a kteří tam jsou jaksi navíc....... Ale bohužel se tato jistě potřebná práce MP změnila na lov řidičů a plnění obecní pokladny. Tedy já si platím MP abych mohl v klidu spát, v parku nešlápnout do hovna, a když bude nějaký "zahraniční student" obhlížet měděnou okapovou rouru, aby mu rychle vysvětlil, že tady nemá co dělat....

Nicméně anarchie na silnicích je bohužel faktem a statistiky hovoří jasně..... jsme k sobě netolerantní a chováme se na silnicích jak trotlové.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no jo Richard prapůvodní záměr se jaksi vytratil - nakonec z opilců a bezdomovců neplyne do obecní pokladny žádná " škvára ", jsou nedobytní a zájem, který uvádíš ( obecní pořádek a znalost toho kterého místa a lidí v něm žijících... ) je až na tom poslední místě jejich zájmu...nakonec nechtěj dnes už dozorovat ani u přechodu pro děti u škol ráno - na to si mnohde najímají důchodce, viz zprávy ČT... skoro se mi chce napsat, že parazitují na nás řidičích ( uznávám ale Tvou námitku, že se chováme na silnících poněkud nestardartně... ), potřebujeme je vůbec...nebylo by lepší mít jenom jednu policii ( stějně nemají všechny pravomoce a tak se při řešení problémů se čeká na státní policii...), připadá mi to jako marnotratnost vyhazování fin. prostředků a víceméně pokračování " šedého moru " a PS VB...ale co naděláme

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...jenom dodávám dnes 29.6.08 je diskuse na ČT 1 / ČT 24 k této problematice...docela jsem zvědavý

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Mna dnes velmi,velmi potešilo že som dorazil do Liptovského Jána kde budem teraz 14 dní vegetiť :D Počasíčko nádherné,Legynka pod dozorom kamery,huby sú a jaskyne - to sa už neviem dočkať :lol: :lol: :lol: :lol: Jo a net mi tu šlape docela dobre takže notík maká no proste som nenormálne šťastný takže o chvýlu na obed a potom hurá do lesa :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jeeee pehacku tak to budem kousek od sebe...ja bude 11. cervence na Liptovskej Mare...a druhy den budu pokracovat smer Zdiar... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hurá jurá...Španělé vyhráli EURO!!!!!!!!!!!!!!!Nemám rád Němce, německý auta, ale mám rád němčinu...přesto jsem fandil Španělům.......hurááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

No tak ja taky rozhodne vic fandil Spanelum, uz proto jak hrali suverenne cele mistrovstvi (a ze vyradili Recko ;)), ale presto by me potesilo vic, kdyby ti nasi lemplici dosli dal nez na posledni misto v zakladni skupine... :roll:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nojo, ale to by musel být trenér typu František Straka, nebo Ivan Hašek...a půlka jiných hráčů ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš, jsem rád - vyhrál líbivý, hravý a útočný fotbal...a na takový rád koukám a přesto,že padla jenom jedna branka koukal jsem se celý zápas...

Mějte s fajn

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak mne potešilo že som práve okúpaný vyliezol z prírodného krátera a teraz popíjam čierne pivko :lol: jo a zajtra idem do jaskyní a koncom týždna sa idem potápať do nádhernej jaskyne :lol: proste mám sa fantasticky .... Tak sa majte BANDO
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ivoš píše:Nojo, ale to by musel být trenér typu František Straka, nebo Ivan Hašek...a půlka jiných hráčů ;)
zato španielov dlhé roky trénoval Slovák ,Laco Kubala :lol: :lol: :lol:
http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&ID=59143
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

Deutschland Deutschland Uber Alles........ :lol: :lol: :lol:
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Hardy tak to " vepřům " pustili taky, omylem...nicméně v dlouhodobé statistice jsou na tom dobře, prostě
" německá mašina " ale fandil jsem španělům - hráli pro diváky - krásnej útočně hravej fotbal...

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“