co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy píše:
Goose píše:
Hanzy píše:Me na zaver dne potesilo ze Hami s Rosbergem jsou po zasluze do pristiho zavodu potrestani a muzu jit klidne spat... :D
Jestli te tohle tesi tak jsi opravdu hloupy...a navic si to psal asi v opilosti nebo z hladu nevim...napsat,ze to bylo po zasluze muze opravdu jen dusevne nemocny clovek...proc nebyl Kimi potrestan za sestreleni v Monacu???A takovych pripadu je spousta...ale jen,ze McLaren sestrelil Ferrari tak je to problem...jen dalsi duvod aby se mohli do McLarenu navazet... :evil:
Toho hloupeho atd si nechej od cesty at nemusim te nazvat ja nejak ale za to mi to nestoji a naprany a hladovy musel byt Hamous kdyz tohle udelal a jeste bych mu dal po tomdle fouknout pred divaky do detekoru nebot cumel po vranach nebo po babach nebo s tatou jedou na tom samem i sef Mc uznal ze trest je tvrdy ale FEROVY a protest je ani nenapadlo podavat takze klidek a trochu objektivity je potreba a ne videt jen cervene... ;)
Jasne...omlouvam se byl jsem nastvany...ale uz s tim bohuzel nejde nic delat no...dopadne to jako loni...Ferrari si vybreci titul a budou znovu a opet jen zneuzivat chyb jinych...hlavne tedy Mc... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Takže, dámy a pánové, pokud mne chcete opravdu potěšit, tak zařiďte, ať se prodá tohle a za ty peníze, co jsou tam uvedený... Pak se všichni ožerem jak hyeny na můj účet... To je totiž extchánovo byteček a když ho prodá (jako že tam ten inzerát visí 2 měsíce a zatím ani ťuk), tak prý si koupí nějakou haciendu, a svoji dcerunku, moji exmanželku, tam vezme s sebou...

Jo, a nepište mně, že jsem pánský močovod, já mu tu cenu nenavrhoval, pište přímo na adresu oné realitky :twisted: .
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

Dnes večer se se mnou začala honit Octavia 2 litr na silnici rovné cca 5km.A tak sem si říkal, že jdu teda do ní....Chvilku sem si s ní hrál až sem nakonec vyhrál.Čuměl na mě jako tele :D Takže můj závěr?Nubi I je prostě lepší než Octavka 2,0 :lol: :lol: :lol:
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Omyl, lepší je Tatra 148 naložená pískem, bohužel zřejmě zrovna nebyla ve správnou dobu na správném místě :twisted: .
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Me dnes potesilo,ze jsem napomohl zbavit se vraku ktery stal u me pred praci...stal tam neco okolo 2 roku...nikdo se nemel k tomu to odtahnout protoze to je soukromy pozemek...tak jsem urval spz a hodil do popelnice a za par hodin tam byl znamy s odtahem a bylo po aute... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Goose dne úte čer 10, 2008 23:10, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Seoma [Crawler]

Ajaj, tak to musel bejt docela masakr, pro autíčko :cry: Máš ještě přední sklo?? :D
Seoma [Crawler]

Goose to Ti tam už asi hodně vadilo co??Pořád se na to z práce z okna dívat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No takhle...nejak extra mi to nevadilo...ale ten znamy mel zalusk na pekny kola co tomu zbyly a zadni napravu...tak jsem mu k tomu pomohl... ;)
Seoma [Crawler]

Dobrá práce! S poctivostí nejdál dojdeš, tak to už dávno není pravda :lol: Naučte se dělat podle Gooseho :D Ale jio, já bych udělal asi to samé ;)
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

No aj ja mám závodný zážitok s natuningovanou Hondou cicik remus čierne fólie znížená jak formula a výkon baraní oný..... Na svetlách hral machra túroval jak besný tak si hovorím že teda ukáž čo v tom máš? Zelená plný kotol prvých 20 metrov bol o pol metra vpredu a potom eperkooooo jelo jak píla a cicík po 50 m začal strácať tak som mu porádne zahulil nech ví že Daewoo není žiadna sračka... :lol: :lol: :lol:
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
Seoma [Crawler]

Hardy, pravda se prostě ukázala.To jsou Ti namachrovaní, co si myslí, že můžou všechno, ale zdaleka NE!Protože přijede DAEWOO a všici jsou v řiti :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ládin píše:Dobrá práce! S poctivostí nejdál dojdeš, tak to už dávno není pravda :lol: Naučte se dělat podle Gooseho :D Ale jio, já bych udělal asi to samé ;)
Nebyla ani jina moznost...uz nekolikrat jsme zadali Policii aby se s tim pokusila neco udelat ale bohuzel nemohli nic prave proto,ze to je soukromy pozemek...takze jsme si poradili sami... ;)
Seoma [Crawler]

Hlavně že posloužili pekny kola co tomu zbyly a zadni naprava ;)
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

Inak po čom idú v CZ Nubirky combi?
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
Seoma [Crawler]

Jak to myslíš Hardy??
Odpovědět

Zpět na „POKEC“