Jasne...omlouvam se byl jsem nastvany...ale uz s tim bohuzel nejde nic delat no...dopadne to jako loni...Ferrari si vybreci titul a budou znovu a opet jen zneuzivat chyb jinych...hlavne tedy Mc...Hanzy píše:Toho hloupeho atd si nechej od cesty at nemusim te nazvat ja nejak ale za to mi to nestoji a naprany a hladovy musel byt Hamous kdyz tohle udelal a jeste bych mu dal po tomdle fouknout pred divaky do detekoru nebot cumel po vranach nebo po babach nebo s tatou jedou na tom samem i sef Mc uznal ze trest je tvrdy ale FEROVY a protest je ani nenapadlo podavat takze klidek a trochu objektivity je potreba a ne videt jen cervene...Goose píše:Jestli te tohle tesi tak jsi opravdu hloupy...a navic si to psal asi v opilosti nebo z hladu nevim...napsat,ze to bylo po zasluze muze opravdu jen dusevne nemocny clovek...proc nebyl Kimi potrestan za sestreleni v Monacu???A takovych pripadu je spousta...ale jen,ze McLaren sestrelil Ferrari tak je to problem...jen dalsi duvod aby se mohli do McLarenu navazet...Hanzy píše:Me na zaver dne potesilo ze Hami s Rosbergem jsou po zasluze do pristiho zavodu potrestani a muzu jit klidne spat...
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
-
Takže, dámy a pánové, pokud mne chcete opravdu potěšit, tak zařiďte, ať se prodá tohle a za ty peníze, co jsou tam uvedený... Pak se všichni ožerem jak hyeny na můj účet... To je totiž extchánovo byteček a když ho prodá (jako že tam ten inzerát visí 2 měsíce a zatím ani ťuk), tak prý si koupí nějakou haciendu, a svoji dcerunku, moji exmanželku, tam vezme s sebou...
Jo, a nepište mně, že jsem pánský močovod, já mu tu cenu nenavrhoval, pište přímo na adresu oné realitky .
Jo, a nepište mně, že jsem pánský močovod, já mu tu cenu nenavrhoval, pište přímo na adresu oné realitky .
-
-
Me dnes potesilo,ze jsem napomohl zbavit se vraku ktery stal u me pred praci...stal tam neco okolo 2 roku...nikdo se nemel k tomu to odtahnout protoze to je soukromy pozemek...tak jsem urval spz a hodil do popelnice a za par hodin tam byl znamy s odtahem a bylo po aute...
Naposledy upravil(a) Goose dne úte čer 10, 2008 23:10, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
-
-
- Hardy
- Kontaktovat uživatele:
No aj ja mám závodný zážitok s natuningovanou Hondou cicik remus čierne fólie znížená jak formula a výkon baraní oný..... Na svetlách hral machra túroval jak besný tak si hovorím že teda ukáž čo v tom máš? Zelená plný kotol prvých 20 metrov bol o pol metra vpredu a potom eperkooooo jelo jak píla a cicík po 50 m začal strácať tak som mu porádne zahulil nech ví že Daewoo není žiadna sračka...
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
-
Nebyla ani jina moznost...uz nekolikrat jsme zadali Policii aby se s tim pokusila neco udelat ale bohuzel nemohli nic prave proto,ze to je soukromy pozemek...takze jsme si poradili sami...Ládin píše:Dobrá práce! S poctivostí nejdál dojdeš, tak to už dávno není pravda Naučte se dělat podle Gooseho Ale jio, já bych udělal asi to samé
-