![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tebe to překvapuje? Teda to, že byl řidič nalitej? Mám řidičák 31 let, ale jezdím dýl, můj táta byl řidič z povolání a měl najeto víc jak 2 miliony km bez nehody (kdysi to bývala nějaká soutěž), 6 let jsem si přivydělával na brigádách jako řidič u Dopravního závodu spojů...-peha- píše:Panstvo k tej nehode tak vodič toho kamióna bol opitý no a v tomto prípade bych to považoval za vraždu
Tak až budeš v masážním křesle odpočívat po stolním tenise a budeš koketovat s kolegyňkama při ideální teplotě, tak si vzpomeň na mě, páč TI TO SPONZORUJU!!!Ivoš píše:Koukám koukám a já jsem vlastně sem nic nenapsal...o změně zaměstnání jsem na fóru už psal, ale jsem z toho tak nadšenej, že to napíšu znova. Začal jsem pracovat ve Vodafonu jako operátor na lince. Pracovní prostředí je tam bomba, včetně automatů na nápoje grátis, relax zóny s masážními křesly, fotbálkem, stolním tenisem, rotopedem, speciální místností s ideální teplotou a vlhkostí vzduchu atd. atd. No mohl bych o tom napsat román, ale hlavní je co? Že jsem v kolektivu 12 lidí, kde jsme jen 2 kluci a zbytek jsou krásný holkyA navíc se můžu hrabat v mobilech. Paráda
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |