Nevim,kde jsi vyčetl,že na dálnicích měří Kapsch??? Takovou věc ani neříkej,protože ty kamery měřit neumí! Hlídají jen značky,aby ten co nemá zaplaceno,byl nalezen. Jo a jestli ti nedošlo,tak MP už má přes dva roky posílené pravomoce,které jim byli letos opět omezeny,ale jen lehce,např měření rychlosti za určitých podmínek.Serpico píše:...to Soukup to je právě problém...( no na dálnicích to provádí soukromý subjekt Kapsch, a to je právě ten právní problém...myslím, že tady byly uváděny příkl. Anglie, Rakousko upouští od těchto radarů... ) a ten druhý psychický řidiče lze " výchovně " potrestat okamžitě po přestupku, pak už to ztrácí výchovný aspekt...a druhé neméně podstatná věc je MP není výkonná složka, vždy převádí pachatele jakékoliv trestné činnosti na PČR a tudíž v podstatě nic neřeší...můj názor jsem pro jednu policii...MP vznikla ze šedého moru...a už dávno neplní svou prvotní náplň - obecní strážník, pro tu kterou aglomeraci....a hlavně pro pořádek...
Mějte se fajn
Anketa - jste pro - proti nahlašování radarů na silnicích
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: pokec
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Reklama
Re: Anketa - jste pro - proti nahlašování radarů na silnicích
V.Brousek píše:Hodně staré téma a tak jelikož se otevřelo znova, nějak nemohu pochopit nový zákon ohledně měření, který se týká, že úsek kde se měří musí být označen cedulí. To mi fakt mozek nebere. Přece všichni chceme omezit na co nejmenší míru nehodovost a vracet se ze silnic ve zdraví. Jezdím též dnes a denně a jsou "paka", kterým není nic neříkají plné čáry, zákazy předjíždění a rychlost. Tím nyní nemám na mysli překročení o nějakých deset - patnáct km/hod. Ale tam kde je 90 km/hod a Vás předjíždí 160km/hod rychlostí před zatáčkou. Když si natlučou sami je mi to jedno, ale oni ohrožují ostatní. Proto jsem pro, aby se radary nenahlašovaly a nemusely být cedule s měřením úseků.
keecáš..to fakt máte tak?????
Lebo u nás neviem či nie na vzdialenosť 1 km a neviem či nie aj na viac km vie kamera zamerať tvoju rýchlosť,dokonca vyhodnotí nejakým zázračným spôsobom či máš agresívnu jazdu a samozrejme pásy+dial.nálepka je samozrejmosťou. Ale to máte aj vy .Nie? Akurát škoda,že nemáme v zákone tie informačné tabule na meranie ...A pálky od zajtra su u nás váááážne ...
Já jsem jednoznačně proti nahlašování radarů a hlídek. Slušným řidičům to může být jedno, jestli se někde měří nebo ne. Ale jsem taky proti tomu, aby MP měřila rychlost vozidel - to ať přenechají PČR. Jak už tady bylo napsáno - žádná městská policie, ale obecní strážník, pochůzkář a pěkně "po svých" procházet rajón a ne si vozit zadek v Ochcávce po hlavních silnicích.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo pánové od zajtra všetci jazdíme podla predpisov (aj keď už sme tam našli vela chýb ale to je fuk)lebo pokuty budú neuveritelné Tak všem držim palce aby sa im to zlo vyhlo,lebo my sme obyčajný ludia a na nás sú tie zákony,až budete v politiky tak ste za vodou
At si MP měří jako doposud,ale at jsou na problematických místech,jako jsou školy,zony apd a ne ,aby měřili na rovném,přehledném úseku 50 metrů za značkou.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
s tímto vyloženě souhlasím a jak jsem psal jsem zásadně proti zveřejnováni radaru nejsem anděl málogdy dodržuji rychlost ale téměř zásadně jen o 10 km více a nestalo se mi že by mne stavěli i když tam měřili Ps u škol zastávek a pod ji teda dodržuji vždyPetr Soukup píše:At si MP měří jako doposud,ale at jsou na problematických místech,jako jsou školy,zony apd a ne ,aby měřili na rovném,přehledném úseku 50 metrů za značkou.
...tak tak Vojto, MP pro obecný pořádek ( k tomuto účelu vznikly a byly založeny ) a to zřejmě k své způsobilosti zvládnou...ostatně stejně pak zjišťování a předvedení dotyčné závadové osoby předávájí státní policii, vlastně jsou navíc...nedávno jsem viděl strážníka MP jak stál u ležící osoby a nic nedělal ( jel jsem v autobusu kolem ), já vím mohl to být opilec anebo třeba někdo kdo měl závažné zdravotní problémy - tak na co je máme, viz známý případ z poslední doby smrt známého architekta...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Tak tenhle názor nesdílim. když idiot agresivní uvidí značku měření, tak zpomalí.V.Brousek píše:Hodně staré téma a tak jelikož se otevřelo znova, nějak nemohu pochopit nový zákon ohledně měření, který se týká, že úsek kde se měří musí být označen cedulí. To mi fakt mozek nebere. Přece všichni chceme omezit na co nejmenší míru nehodovost a vracet se ze silnic ve zdraví. Jezdím též dnes a denně a jsou "paka", kterým není nic neříkají plné čáry, zákazy předjíždění a rychlost. Tím nyní nemám na mysli překročení o nějakých deset - patnáct km/hod. Ale tam kde je 90 km/hod a Vás předjíždí 160km/hod rychlostí před zatáčkou. Když si natlučou sami je mi to jedno, ale oni ohrožují ostatní. Proto jsem pro, aby se radary nenahlašovaly a nemusely být cedule s měřením úseků.
Když budou měřit nenápadně bez značky tak nezpomalí. K čemu je že ho změřej.. Aby jel dál jak prase ? nebo mu hoděj do cesty pás hřebíků ? Nebo mu skočej hrdinové do cesty a budou ohrožovat dopravu všichni spolu ?
MP má bejt ve svý obci a buzerovat pejskaře když nesbíraj psí hovna, vožraly když řvou cestou z hospody atd. Ale na cestě jsou spíš průser než pomoc.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
tak počkej ta smrt kaplického byla uplně o něčem jiném na linku 112 někdo volal že tam leží asi napitej člověk.Navíc i toto byl zázrak že někdo zavolal a neobešel ho jak to bejvá běžné.Problém byl že operátorka tam poslala strážníka a ne záchranku.A navíc i ten strážník se zachoval vzorově poněvadž i dle záchranářu mu dal kvalitní první pomoc bohužel to nebylo nic platné a i ti záchranáři řekli že by mu těžko mohli pomoctSerpico píše:...tak tak Vojto, MP pro obecný pořádek ( k tomuto účelu vznikly a byly založeny ) a to zřejmě k své způsobilosti zvládnou...ostatně stejně pak zjišťování a předvedení dotyčné závadové osoby předávájí státní policii, vlastně jsou navíc...nedávno jsem viděl strážníka MP jak stál u ležící osoby a nic nedělal ( jel jsem v autobusu kolem ), já vím mohl to být opilec anebo třeba někdo kdo měl závažné zdravotní problémy - tak na co je máme, viz známý případ z poslední doby smrt známého architekta...
Mějte se fajn
...to aumirek děkuji za upřesnění, beru zpět...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je to jak píše Petr Soukup. Je potřeba měřit na místech, kde opravdu něco hrozí....jinak je to buzerace.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Mám opačný názor: je třeba měřit všude, protože neukázněnost řidičů je přímo alarmující. Já pouze považuji za buzeraci, pokud se měří 20m před koncem značky obce.Ivoš píše:Je to jak píše Petr Soukup. Je potřeba měřit na místech, kde opravdu něco hrozí....jinak je to buzerace.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jenže oni Václave jinde neměří....alespoň u nás ne. V Pardubicích a okolí je vídám pouze na místech, kde se nedá jezdit více než 30 km/h. Jinak jen chodí a dávají pokuty za parkování....a to ještě ke všemu na místech, kde je neustále plno a dané parkoviště je silně poddymenzované....prostě na palici.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Já sem absolutně proti. Pak at se nedivíme že na silnicích zhebá denně tolik lidí. Když všude v rádiích slyší kde stojej a kde měřej. On když člověk dostane párkrát pokutu tak si rozmyslí jezdit jako prase a tím jezdí bezpečněji.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX