Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No to snad kecas...to je teda bomba...to je super zprava...primo nejlepsi...a jsou vsechny packy ok u ni???Ono i kdyby byly jen 3 tak to bude drzet...jen si prelepim logo a bude to super...jeste jednou diky moc...hele kdyztak streda,ctvrtek,patek mam volno tak se muzem zase nekde sejit a pokecat...Petr Soukup píše:Teda Pavle,s těmi koly vypadá Lega hned líp! Jo abych nezapoměl,mám pro tebe tu středovou pokličku.
Nekecam,jen doufám,že ti tam půjde. Packy má všechny,ale chybí ji ta obvodová pružinka. Samolepku budeš muset asi přelepit,protože tahle je trgická.Goose píše:No to snad kecas...to je teda bomba...to je super zprava...primo nejlepsi...a jsou vsechny packy ok u ni???Ono i kdyby byly jen 3 tak to bude drzet...jen si prelepim logo a bude to super...jeste jednou diky moc...hele kdyztak streda,ctvrtek,patek mam volno tak se muzem zase nekde sejit a pokecat...Petr Soukup píše:Teda Pavle,s těmi koly vypadá Lega hned líp! Jo abych nezapoměl,mám pro tebe tu středovou pokličku.
Tak to ti ji nějak musim dotlačit. Do plumlova,aby jsi to měl v cajku vid?Goose píše:Super Peto diky moc...jinac s tou pruzinkou si nelam hlavu...ja ji nemam ani na jedne te poklicce...takze NO PROBLEMO...
Hodim ji do auta a někde se sejdeme. Hele a co ovíkendu? Teda doufám,že nebudu v práci.Goose píše:Hele nespecha...muzem se klido nekde sejit...jak jsem psal budu mit ted par dni volna...ale klidne muzes privest na Plumlov...ono to i bez tech poklicek nevypada zle...
AhojGoose píše:Cerpaci stanice Shell - Praha - Balabenka...![]()
![]()
Budeme jedine radi kdyz prijedes...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |