Tak to je skoda...nedavno jsem na to videl reportaz v telce a prej tam delaj uplne super peceny husy...tak jsem myslel,ze bych zajel vyzkouset po ceste na dovolenku...
Tak takoveto veverky jsem na Slovensku jeste nevidel... No zase kdyz tam uz budu tak si dame celou kusu,cela husa je prej az pro 4 lidi...takze ono se to hezky rozpocita... ale mam pocit ze jedna husa pujde tak pro dva...
Gosíku neblbni a zober ju čo najskôr lebo vyzerá nádherne a ješte keď môžeš kolko by ta to stálo A hlavne si ju rezervuj lebo vážne stojí za to Akorát převčerom napad sníh a ver či ne tak na zasnežený ceste ruce dole z volantu až na rýchlost 120 a prudké šlápnutí na brzdy auto stále v rovném smneru a volant se ani nehnul ešte dneska sem s toho hotovej proste jízdní vlastnosti na obrovskou 1
Tak jsem shanel ten model Leganzy a bohuzel nikde nic...ale nasel jsem firmu,ktera dela i modely na zakazku...pokud udelaj Leganzu nevim...ale napsal jsem jim mail tak jsem zvedav na odpoved...
by si neveril ale čo ju máme tak nič iné nerobíme len jazdíme kde sa dá stále a stále ono hlavne preto že má v sebe LPG a vozenie je dá sa povedať za facku
Ja s ni nebudu jezdit kazdy den...do prace to mam kousek a nez autem tam jsem driv pesky...protoze jsou hrozny zacpy rano...no budu jezdit hodne za pritelkyni...to je cca 40 kilaku...pak nakupy atd...