Pokec Olšovec 2015
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Pokec Olšovec 2015
Jo tohle byl sraz. https://www.youtube.com/watch?v=9c1nwYdfjQY
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Reklama
- Hanzy
A hoj chlape,KiaraStanley píše:Panove nehadejte se. Vzajemne napadani neni dobra vizitka pro vas club. Obzvlast pro nezasvecene, kteri tady nikoho neznaji a jen zabrousi na tohle forum. Radeji se pokuste najit spolecnou rec, aby ten vas club byl zase jednotny a spojoval lidi dohromady.
no to je historie bohužel....snaha byla i to bylo dohodnuto ale myslím právě Scorpion nebo težko říct jestli to nebylo celé komedie ale prostě chtěli pořád mít to urvané pro sebe proto si urvali místo a termín obvyklý aby jednoduše navázali a právě noví jako ty jsou pro ně přínos a k tomu místo a termín kde jsme s tím v Olšovci začali jako původně náhradním místě pak to nikdo neřešil...
A teď už to neřeší nikdo staří členové jezdíme teď na pohodové přátelské setkání upně jiný levl tady
http://www.autokemp-frenstat.cz/
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=22988
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To Hanzy:
Reknu ti to asi takhle. Ja jsem z jineho Chevy clubu, kde jsou prevazne americke Chevrolety a spolecne s jeste jednim nasim clenem jsme se sem prihlasili jen proto, abychom mohli spolupracovat s organizatory srazu v Olsovci na spolecne ucasti obou clubu, na ktere jsme se domluvili. Taky jsme s organizatory dost bojovali, co se predstav o spolecnem sraze tyce, nicmene od toho je tady moznost soukromych zprav, kde jsme taky nakonec nasli spolecnou rec. Myslim si, ze spoustu veci neni nutne ventilovat verejne a navic i pres SZ se to da resit v ramci slusneho chovani.
Vase vzajemne spory mne absolutne nezajimaji, obzvlast, kdyz nikoho z vas ani neznam, ale mel by sis uvedomit, ze co sem napises verejne, si muze precist kdokoliv a to vcetne uplne nezasvecenych lidi, jako jsem treba ja. A tyhle komentare jsou potom negativni vizitkou jednak celeho clubu, ale predevsim tvoji. Ja nebudu soudit, kdo z vas ma pravdu a kdo ne. Pro mne je vysledek takovy, ze je tu dost lidi, kteri se nedokazi dohodnout, vzajemne se urazi, napadaji a vyhrozuji si. A za takovymi lidmi pak dost tezko prijedu nejen ja, ale i ostatni lidi, kteri vas neznaji a kteri by radi se svych Chevym nekam vyrazili.
Dal neni potreba se k tomu vyjadrovat. Tohle vlakno slouzi k informacim ke srazu. Amen.
Reknu ti to asi takhle. Ja jsem z jineho Chevy clubu, kde jsou prevazne americke Chevrolety a spolecne s jeste jednim nasim clenem jsme se sem prihlasili jen proto, abychom mohli spolupracovat s organizatory srazu v Olsovci na spolecne ucasti obou clubu, na ktere jsme se domluvili. Taky jsme s organizatory dost bojovali, co se predstav o spolecnem sraze tyce, nicmene od toho je tady moznost soukromych zprav, kde jsme taky nakonec nasli spolecnou rec. Myslim si, ze spoustu veci neni nutne ventilovat verejne a navic i pres SZ se to da resit v ramci slusneho chovani.
Vase vzajemne spory mne absolutne nezajimaji, obzvlast, kdyz nikoho z vas ani neznam, ale mel by sis uvedomit, ze co sem napises verejne, si muze precist kdokoliv a to vcetne uplne nezasvecenych lidi, jako jsem treba ja. A tyhle komentare jsou potom negativni vizitkou jednak celeho clubu, ale predevsim tvoji. Ja nebudu soudit, kdo z vas ma pravdu a kdo ne. Pro mne je vysledek takovy, ze je tu dost lidi, kteri se nedokazi dohodnout, vzajemne se urazi, napadaji a vyhrozuji si. A za takovymi lidmi pak dost tezko prijedu nejen ja, ale i ostatni lidi, kteri vas neznaji a kteri by radi se svych Chevym nekam vyrazili.
Dal neni potreba se k tomu vyjadrovat. Tohle vlakno slouzi k informacim ke srazu. Amen.
Naposledy upravil(a) KiaraStanley dne pon kvě 04, 2015 21:50, celkem upraveno 4 x.
- Scorpion.11
Nikdo do vás nerýpe, nikdo si vás nevšímá a ani do vašeho srazu neryjeme, ale jen vy pořád musíte mít blbé pindy a napadat to po čem vám je prd i když se srazu ani nezúčastníte. Běžte si laskavě žvanit a kecat do svého vlákna
Pak to tu promažu, protože to se nedá číst
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Hanzy
Scorpione kdybys pořád nekecal a nepřekrucoval fakta niko nic už dávno neřeší a jako vždy co se ti nehodí do krámu vymaž ať si jen uděláš a zmanipuluješ tak jak ti to vyhovuje...
KiaraStanley - To je na delší diskuzi ale jak napsal co se nehodí smažou a tady toho bylo víc a a SZ nic neřeší už udělali tady cokoli aby pobrudili dokonce se i registrovali pod novými nicy a prudili a po odhalení i tak zapírali tak proto já vše píšu na rovinu tady ale máš pravdu díky tomu to háže špatné světlo na všechy ale hold pravda je jen jedna jak tady dával Petr odkaz na sraz 2009 tam tady pan důležitý organizátor Scorpion došel bez auta se podívat co se to vůbec děje a teď je mistr světa s jeho srazem smutné ale je to tak a už ani na to nereaguju jen když zase tady začal ty svoje prupovídky tak mě to rozčílí a musím na to reagovat...
KiaraStanley - To je na delší diskuzi ale jak napsal co se nehodí smažou a tady toho bylo víc a a SZ nic neřeší už udělali tady cokoli aby pobrudili dokonce se i registrovali pod novými nicy a prudili a po odhalení i tak zapírali tak proto já vše píšu na rovinu tady ale máš pravdu díky tomu to háže špatné světlo na všechy ale hold pravda je jen jedna jak tady dával Petr odkaz na sraz 2009 tam tady pan důležitý organizátor Scorpion došel bez auta se podívat co se to vůbec děje a teď je mistr světa s jeho srazem smutné ale je to tak a už ani na to nereaguju jen když zase tady začal ty svoje prupovídky tak mě to rozčílí a musím na to reagovat...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To Hanzy:
Dal se v tomhle vlakne venujme jen srazu. Tyhle debaty nic konstruktivniho neprinesou. A ja jdu dal koukat na hokej. To mne momentalne zajima mnohem vic.
Dal se v tomhle vlakne venujme jen srazu. Tyhle debaty nic konstruktivniho neprinesou. A ja jdu dal koukat na hokej. To mne momentalne zajima mnohem vic.
- Hanzy
Jj máš pravdu nepřinesou a neřešit není už co... a hokej taky nic moc nedopadl tak snad příště aspoň hokej dopadne líp
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No jo, Kanada mela hodne naslapnuto. Tam se nedalo konkurovat. Ale nasi hrali dobre.
- Scorpion.11
Stando na sobotu není třeba nic hlásit, je to samozřejmě domluvené přibližně na počet lidí, takže kdo bude chtít jít na oběd tak půjdeKiaraStanley píše:Scorpione, jak je to s tim obedem v sobotu? Je taky potreba dopredu nahlasit, kdo bude mit zajem a a co si da? Nebo tam uz je to bez problemu? To by mela byt ta restaurace Partyzanka, jestli se nepletu. Ale kdyztak mne oprav.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
O.K., perfekt, diky. Moje draha polovicka je vegetarian, takze je potreba na to obcas myslet, kdyz jedeme nekam na hotel a upozornit je na to, proto se ptam. Ja s jidlem problem nemam.
Já s problém s jídlem mám, někdy žeru až moc
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Protože není na co rýpat. Nic končím debatu,jen přidám poslední věc. Když se pořádal sraz 2009,tak na srazu bylo 105 aut!!! To už se nikdy nikomu poté nepovedlo a pro Scorpiona,bylo to i zásluhou Hanzyho. Tot vše a už se vyjadřovat nebudu. Na sraz pojedu do Frenštátu,party typu tuning/tuzing sraz mě neberou.Scorpion.11 píše:Nikdo do vás nerýpe, nikdo si vás nevšímá a ani do vašeho srazu neryjeme, ale jen vy pořád musíte mít blbé pindy a napadat to po čem vám je prd i když se srazu ani nezúčastníte. Běžte si laskavě žvanit a kecat do svého vlákna
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Tak to znám moc dobře, navíc když by byli super žebírka tak je se mnou ouvejladinek píše:Já s problém s jídlem mám, někdy žeru až moc
Protože není na co rýpat. Nic končím debatu,jen přidám poslední věc. Když se pořádal sraz 2009,tak na srazu bylo 105 aut!!! To už se nikdy nikomu poté nepovedlo a pro Scorpiona,bylo to i zásluhou Hanzyho. Tot vše a už se vyjadřovat nebudu. Na sraz pojedu do Frenštátu,party typu tuning/tuzing sraz mě neberou.[/quote]
Peťo, neviem, či si náhodou nezabudol, že naše autá sa už skoro 2 roky nepredávajú, tak rátaj s tým že 105 áut sa stretne možno už len na vrakovisku, a tiež nie je možné na zraz zohnať predajcu, lenže príde predajca dielov, ALE POZRI KOĽKO ĽUDÍ SA STRETLO na Olšovci a Frenšáte (a aj inde) a to je účasť ozaj slušná .
Peťo, neviem, či si náhodou nezabudol, že naše autá sa už skoro 2 roky nepredávajú, tak rátaj s tým že 105 áut sa stretne možno už len na vrakovisku, a tiež nie je možné na zraz zohnať predajcu, lenže príde predajca dielov, ALE POZRI KOĽKO ĽUDÍ SA STRETLO na Olšovci a Frenšáte (a aj inde) a to je účasť ozaj slušná .
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Kluci žijí s čísel v dobách kdy bylo nejenom vše jinak se značkou daewoo a chevy ale taky to byla ještě doba která přála menším kulturním akcím.
Stačí se zeptat někoho kdo se živí jako Dj, zvukař apod už léta a hned vám bude vše jasné.
Tenkrát lidé chodili na akce které se dnes už pro nezájem často ani nekonají a je jich řada. Takže Petře klidně piš stále dokola že bylo 105 aut a už nikdy více nebude, ale pamatuj na to že jsou tady i lidé kteří se ptají proč bylo jenom 105 aut??? když byla doba co přála srazům Daewoo/Chevy...
Na tuhle otázku neznám odpověď neb jsem v té době Chevym nežil jako dnes. Ale stále mi tu lidé píší že na sraz clubu který se na foru vyjadřuje vulgárně a kde se furt někdo hádá prostě nepojedou...
Stačí se zeptat někoho kdo se živí jako Dj, zvukař apod už léta a hned vám bude vše jasné.
Tenkrát lidé chodili na akce které se dnes už pro nezájem často ani nekonají a je jich řada. Takže Petře klidně piš stále dokola že bylo 105 aut a už nikdy více nebude, ale pamatuj na to že jsou tady i lidé kteří se ptají proč bylo jenom 105 aut??? když byla doba co přála srazům Daewoo/Chevy...
Na tuhle otázku neznám odpověď neb jsem v té době Chevym nežil jako dnes. Ale stále mi tu lidé píší že na sraz clubu který se na foru vyjadřuje vulgárně a kde se furt někdo hádá prostě nepojedou...