Ja treba s Octavkou ve Vyskove byl nadmiru spokojenej

Moderátor: Blue Lanos
Nn auto porad nemam. Frajeri ni rekli, ze druhy nahradni dil prijde za 14 dni, tak jsem se nasral jako jeste ne. Rekl jsem jim, at si nechaj klicky a vyspuli penize, nebo jiny auto. Oni, ze to takhle rychle nejde. Ja rekl, ze se budu klidne i soudne tahat. Nakonec to dopadlo tak, ze mi volal v s douci ze servisu, ze dil prijde dnes, nebo zitra, tak to vypada na poeledni sanci.18lukin18 píše:Kares tak jak to vypadá![]()
![]()
Už si pojízdný nebo si servis stále neví rady![]()
Tak to je sila! Najprv povedia ze 14 dni a potom to zrazu zazracne ide! Niektori ludia su tragicky... Uz to tam mas mesiac? Normalne ich zazaluj a uvidis jak budu kmitat! Napis o tom do TV, troska nech sa spamataju!Kares píše:Nn auto porad nemam. Frajeri ni rekli, ze druhy nahradni dil prijde za 14 dni, tak jsem se nasral jako jeste ne. Rekl jsem jim, at si nechaj klicky a vyspuli penize, nebo jiny auto. Oni, ze to takhle rychle nejde. Ja rekl, ze se budu klidne i soudne tahat. Nakonec to dopadlo tak, ze mi volal v s douci ze servisu, ze dil prijde dnes, nebo zitra, tak to vypada na poeledni sanci.18lukin18 píše:Kares tak jak to vypadá![]()
![]()
Už si pojízdný nebo si servis stále neví rady![]()
Jinak jsem opet prudil cely chevrolet, ale nikdo na podporu zakaznika neni. Jsou tp vymrdavaci
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |