Spotřeba

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: spotřeba

Příspěvek od -peha- »

No turbo by sa dalo domontovať lebo existujú sety ale to nie je všetko je potrebné aj fúru dalších úprav.Na Felíciu sa predával turbokit ale ono sa to neobyšlo bez celkovej úpravy motora a to je dosť babračka ale sú firmy ktoré sa tým dosť na úrovni zabívajú takže ta možnosť tu je :D
Reklama

Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

No ale myslim si ze to bude pekne mastna uprava a asi bych v to nemel takovou duveru, jako kdyz je to primo z vyroby.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
PeterF

Příspěvek od PeterF »

Viem ze toto je tema na cruze ale len pre inspiraciu vsetko sa da ked sa chce a je dost prostriedkov

http://www.youtube.com/watch?v=-gxvoeLlU9w
CHEVY SPARK 1,2LT biely
PETO

Příspěvek od PETO »

PeterF píše:Viem ze toto je tema na cruze ale len pre inspiraciu vsetko sa da ked sa chce a je dost prostriedkov

http://www.youtube.com/watch?v=-gxvoeLlU9w

-i -i -i DOBREEEEEEEEE ;) -i -i -i
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no nic snad nám peháček prozradí i spotřebu no třeba u té nadupané s turbem 1,2 TSI v koktě, to by mi moc zajímalo a určitě se nebude schodovat s udávanou v TP
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Cesta Brno - Cesky Krumlov + jezdeni po Jiznich Cechach, mam prumernou spotrebu 7,3l/100km, ujel jsem uz 420 km a vycuclo mi to jen pul nadrze. Takze s tomto jsem ja spokojen. Kratky cesty a mesto je pro tohle auto na spotrebu zabijak. -i
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
milosh

Příspěvek od milosh »

Mesto a 1.8 obsah nejde dohromady ale co nadelas, aspon to jede kdyz to prislapnes -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Ale jo, proc by to dohromady neslo? Mimo mesto se dostanu normalni jizdou na 8, ekojizdou dokonce na 6,9 a ve meste na max 9,0 - odhaduju z prumerne spotreby 8,5. A to se absolutne neomezuju, zadne hrani s rychlosti a otackama, proste jedu, jak me napadne ( a pritelkyne naznacuje, ze to nemusim tak rezat :) ) Ta 1,8 uz prave nema moc velke vykyvy ve stylu jizdy. Navic spotreba zase klesa o par desetinek, takze toto uz opravdu neresim, spotreba spokojenost
Naposledy upravil(a) chrudoš dne stř srp 11, 2010 10:03, celkem upraveno 1 x.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
milosh

Příspěvek od milosh »

No ja mam taky 1.8 proto to pisu :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak ted te nejak nechapu...jako ze jezdis ve meste za moc? A co bys chtel za benzin do mesta? S kazdym muzes jezdit jak chces a dosahnout ceho chces
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja reagoval na Daffa -i proste to neni litr kterej si veme ve meste 6-7L ale 1.8 o litr az dva vic.
topa77

Příspěvek od topa77 »

Já mám v cca 5tkm spotřebu 8,7 l. 30 % město, 45 % okresky, zbytek dálnice. Zatím mi každá delší cesta mimo město sundává spotřebu o desetinu :)
černý Cruze 1,8 LT
Zdenek R6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek R6 »

Nedalo mi to a volal jsem prodejci (pan Horečka), že mi zřejmě špatně ukazuje počítač spotřebu. (V jiném vlákně jsem psal o mé spotřebě a připadal jsem si jako sedmilhář nebo jako rybář, co chytil tááákovou rybu)
Říkal, že vše je jen orientační a nejlepší je dotankovat do plné a vyzkoušet to sám spočítat.
Taky jsem prý byl první, kdo si ztěžoval, že mu to málo žere :D
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak pokud budes trvat na reklamaci, nafutruji ti kufr cementem a budes na spotrebe, jako my :) Nemyslim si, ze by pocitat ukazoval blbe, protoze vidis aktualni dojezd, ktery vicemene sedi...no i kdyz, to by taky mohla byt zavada, ale spis to chapu jako bezpecnostni prvek, a to: mam na pocitaci dojezd 70-60 km, ale kdyz tankuju, tak mam v nadrzi jeste 8-10 litru, coz je na min 100 km. Takze tankovat by se dalo pozdeji. Je to jen takova zajimavost, nijak to auto nekazi :)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Počítače obecně ukazujou o 0,5-1l míň než je pravda. kolegovi kdysi na služební koktě ukazoval kuvm málo tak zajel do servisu a tam na něj "tak na kolik to máme seštělovat aby to sedělo". Prej to je běžný a neni problém doladit PC na požadovanou hodnotu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Motory“