Tak to me dnes potesilo,ze mi dorazily stredici krouzky...no jsou sice ruzovo-cerny ale hlavne,ze jsou...dneska si jedu pro koelcka do toho servisu ale chybej mi matky...jsou sice objednany ale trva to nejak dlouho...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Pěkný den Plumlov za 35
Mě se taky líběj uš se těším jak je předvedeš v Plumlově A zatím s tím nic nedělej Miloš říkal že stejně bude chc... tak že to taky mejt nebude
Ať nám jezdí a nezlobí
No mne velice potešilo že môj nový noťasík šlape ako hodinky Velmi som sa obával VISTY ale som z nej uplne hotový síce sem tam bádam ale všetko v nej šlape teda aj veci ktoré sú odporúčané na XP jedou ako zbesilé no a Ramka 3071 MB robí divy proste štart aj vypnutie behom pár sekúnd No a leštený povrch sa docela dobre udržuje jo a taky som konečne došiel na to že čo to tam mám za grafickú kartu NVidia GeForce 8400M 256MB a hry šlapou nádherne
Mňa potešil aspoň pohľad z okna,keď už môj Maťo je druhým týždňom na liečení v servise,po tom ako sa mi na ňom pristavil sused, potešil ma aspoň tento,čo je tu pravdepodobne,na návšteve,ale to číslo mi je známe. Nie je to náhodou Matízek niekoho z Vás Viem ,že spod Tatier je vás tu viac matízkárov
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L