Já byl také v tom Renovacaru práce komunikace super
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Rudolf Š. píše:já byl v Brně v Renovacaru na doporučení Scorpiona práce dobrá, ale komunikace trochu vázne
Aha.. a já asi začnu spíš tou komunikací, Brno nemám za barákem, abych tam sjel Ale díky za rady.
Stejně to vidím tak, že sjedu ještě jednou do Harfy s metrem a vyměřim si to pořádně a nějak vyrobim.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Zeptej se Toma a on ti určitě poradí kam zajít či zavolat Přeci též sháněl firmu na ty vaše klubové nálepky "Carthell Prg", takže by třeba i zpracovali větší formát nálepky
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Lukine, z výroby tam pás zelenej je, ale je průhlednej. Neprůhledná samolepka tam být nesmí. Mělo by to být jako do ztracena od vrchu dolů. Někdo na to kašle a dá tam co chce.
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
VIP píše:Lukine, z výroby tam pás zelenej je, ale je průhlednej. Neprůhledná samolepka tam být nesmí. Mělo by to být jako do ztracena od vrchu dolů. Někdo na to kašle a dá tam co chce.
No jasný. Podle zákona tam nesmím lepit nic, ale přesně jak říkáš, někdo na to dlabe. Dlabou na to dokonce i policajti, kteří si u svých civilních aut zatmavují okna i u řidiče.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Prosím majitele, co nejvíce typů vozů chevrolet, o vyjádření, zda máte osvětlení SPZ šroubovací nebo nacvakávací. Zajímá mě jestli nemám s někým stejné osvětlení (velikost a systém uchycení). Díky
Malibu! hlavně ta fotka podsvícení interiéru je pecka! jinak první fotka to je jak ty spamy z facebooku jestli znáte(chlapík u luxusního auta a popisek-vydělávej 100euro denně, potom návod jak "ojebat" ruletu ).
Dannik: nové aveo má světlo na spz pouze nacvakávací.
To podsvícení je pecka. Tomask jel jak drak, tak se mi klepaly ruce
Sháním parkovací kameru na HB jenže všude je jen ta šroubovací na sedana, tak zjišťuju i jiný alternativy. Takže ještě musím zjistit rozměr.