kulihracovi píše:Jinak se musím pochlubyt
kam koliv jedu tak mladí staří no prostě všichni koukaj s otevřenou pusou až se někdy stidím protože se to nedá někdy snést
a jsem takovej že nejsem rád středem pozornosti ale v tomto autě + mé upravy to se prostě nedá dokonce zastavují a ukazují si na mého šavlozubého tygra a kdo má foták na telefonu tak fotí hlavně když stojím na semaforu
se trošku stidím za tim volantem nejsem na tohle vyklej
No vidíš a ani nemusíš mít Ferrari nebo Lamborghini a lidi koukaj a fotí
cus, pises ze si zmenil roztec z 115? mas benzin ne? 1.6? s rosteci 5x105 nebo ne?. kolik te stali prosimte podlozky. taky o nich premyslim , dik za odpoved ps: muzu te poprosit jeste o fotku jak ty kola vystupujou ven? hodne me to zajima.dik
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Ahoj Sergej jen se ptám že jezdím naloženej plně tak aby to nedřelo někde
toho se nemusis vubec bat, ja vezl plne auto lidi a pohoda, ikdyz by ti kola lezly ven tak ty 3cm s pruzinama dolu to vubec nepoznas...to je malo...a jinak posli pak hned foto s podlozkama...
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Marphy píše:cus, pises ze si zmenil roztec z 115? mas benzin ne? 1.6? s rosteci 5x105 nebo ne?. kolik te stali prosimte podlozky. taky o nich premyslim , dik za odpoved ps: muzu te poprosit jeste o fotku jak ty kola vystupujou ven? hodne me to zajima.dik
na ebayi sezenes levneji a jeste znackove H&R, ale zase budes asi dele cekat
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Nojo ale cruze má štefty a ty tam v rozteči 5x105 nejsou k sehnání, navíc pořizovařka 1 ks njakejch 800 to je raketa. nezkoušel dát někdo normal podložku a jestli se origo matka ještě v poho chytí na závit ?
Marphy píše:cus, pises ze si zmenil roztec z 115? mas benzin ne? 1.6? s rosteci 5x105 nebo ne?. kolik te stali prosimte podlozky. taky o nich premyslim , dik za odpoved ps: muzu te poprosit jeste o fotku jak ty kola vystupujou ven? hodne me to zajima.dik
Ahoj omlouvám se ale mám tet hodně práce proto jsem tet na foru moc nebyl
jinak k věci podložky mám 5x105 na 5x108 spletl jsem se stim 5x115
kola malinko presahují a dával jsem za 4ks 3200kč což je super a čekal jsem na ně týden než mi je vyrobili a potom matice s nízkou hlavou a ty stali 800kč jinak kola nedrhnou a jezdím ve 4 lidech a kufr plnej
tady foto snad to bude stačit když né tak písni a nafotím lépe
supr to staci, diky moc za foto. tem kolum by slusel nizsi podvozek no bohuzel:(. ty kola maji jaky ET? podlozka bude minimalne 1,7 mm mensi snad se stefty neumej, nebo musi mit kolo vylisy ze zadni strany na matky. je to raketa za ty podlozky ale s tim se musi pocitat. cele to stalo 3200 nebo 4000
Marphy píše:supr to staci, diky moc za foto. tem kolum by slusel nizsi podvozek no bohuzel:(. ty kola maji jaky ET? podlozka bude minimalne 1,7 mm mensi snad se stefty neumej, nebo musi mit kolo vylisy ze zadni strany na matky. je to raketa za ty podlozky ale s tim se musi pocitat. cele to stalo 3200 nebo 4000
Ahoj kola mají ET40 a podložky jsou 22mm
štefty na Cruze jsou dlouhé asi 23-24mm tak jsem je musel seříznout
když tak dnes jsem nafotil lepší foto tak jukni