To už je trošku ďalej Ja som čapoval 60 čísel od baráku ale aj som výhodne nakúpil, čiže poho Rovnako stál benzín aj tesne za hranicami, ale vtedy ešte nepípla výplata
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
No dnes som konečne pozhánal niejaké schopné stierače na naše AVEO .
Přílohy
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
To je jasné 1500 Kč je ranec. Ja som chcel dať 30 europeňazí, ale nakoniec ju mám do do jari grátis, ak sa nepredá. Je cca 350m od domu, ďalej by som ani nebral.
ladinek píše:Taky jsem měl pronajatou garáž , ale 1500kč měsíčně mě za to nestojí ať si zvyká
Za to by sis za rok našetřil na Webasto... BTW včera jsem se trochu rozhlížel po netu a v Německu se za 1100 € nechá pořídit Webasto i s montáží a DPH...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Scorpion.11 píše:Proč plyšáka, když mu může nechat rozsvíceno
Si děláš srandu, ale já jsem kdysi nechával rozsvíceno v boudě psovi... Strašná obluda, kříženec německého ovčáka a leonbergera, pořízenej z útulku, ale do boudy prostě odmítal vlézt... Tak holt měl týden rozsvíceno a pak si zvyknul na tmu .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
já jsem od té doby co jsem auto koupil tak jsem ještě nenatíral těsnění a nikdy mě nepřimrzli dveře
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg