Tuning shop!
Moderátor: Blue Lanos
Re: Tuning shop!
Tak panove nasel sem obchod s tema zadnima svetlama kde jsou ochotni zaslat i 1 sadu, cena je nejakych 329$ vcetne posotvneho do ceska, coz se teda da, jedna se o ty diodove zadni svetla replika MB E class, jinak uz sem poptaval i ceny prednich svetel tak pak dam info, pokud by mel nekdo zajem tak muzu zprostredkovat obchod
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
Problem nie je kupit, problem je, ci maju homologizaciu pre EU.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
jak uz sem jednou psal, takove veci neresim, to bych si nemohl dat na auto nic, chci at to nejak vypada a ne at to ma homologaci, a ja myslel ze je to problem koupit, kazdy psal ze se cinani neozyvaji tak sem myslel ze je problem vyresen, na homologaci se vyser
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
mě by se líbily ty vnitřní chrom čudlíky zámků. ale ebay nemám bohužel.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Na Orlando je maj možna budou pasovat i Cruze
http://chevrolet-renocar.webnode.cz/pro ... cku-dveri/
http://chevrolet-renocar.webnode.cz/pro ... cku-dveri/
- Přílohy
-
- zapad%20dveri.jpg (1.99 KiB) Zobrazeno 4823 x
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Scorpion.11
Takový prodávaj i pro Aveo a "ladinek" je má
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Zdar cruzaci Chcel by som sa spitat na tu listu co je na palubke ktora je vtom starsom prispevku .Chcem ju ties a nemozem ju najst.Nerozumiem ci to je vlastna vyroba alebo co.Ras som sa stym stretol na fotke bola hlinikova uprava ako stredovy panel . .Diky za pripadnu odpoved.
ta lista na odkladacom priestore ? 90% co kupis na ebay alebo tak su shity ...
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Super. Ty kolíčky by mohli být stejné. Jinak dnes jsem chtěl vyměnit bílé boční blinkry za čiré a zase problém v čirých je silnější objímka na žárovku. tak zase musim schánět. jako kdyby to ti blázniví korejci nemohli udělat vše stejné. jinak kdo bych chtěl měnit boční blinkry a nechce si poškrábat lak, tak to krásně jde vyloupnout občankou nebo malým techničákem. u obou se musí zatlačit ze strany dveří a je venku.
a já si objednám přes známého toto:
http://www.ebay.com/itm/Day-Light-fog-L ... 27c34b0862
- Scorpion.11
tady též někdo má rád chrom
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
jj v decentnim stylu. už aby bylo teplo a já mohl nalepit chrom lištu nad spz. akorád nevim k čemu je tam přibalený ten primer. ta lišta je na M3 pásku tak neni třeba to něcim pod to matlat. pak to z toho někdy nedostanu
Taketo som povodne chcel, ale vtedy ich este nemali...pekneFranta P. píše:a já si objednám přes známého toto:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
Tak já jsem znám, že rád chrom a též jsem přemýšlel nad chromovýma, ale nakonec jsem udělal do barvy auta a myslím, že jsem udělal dobře a je to pěknější. Jinak mít tmavší barvu auta tak je tam mám též daný v chromu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ale ty mas haldy chromu vsade inde!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ