středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Honza Beneš
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem tady klucí To víte, sice je pátek , ale pracovat se musí Kamarádku nechám na pokoji, tu musím ještě ukecat Na noc jsem do sebe nacpal 3 Acylpiriny a je to trochu lepší, ale stejně se těším na čajíček s velkým prckem Ještě mám nejaký zařizování, jako nová baterka, olej a gumy, takže na srazu ahooooooj
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
kluci tak sice mam dovolenou ale dnes asi neprijedu.ale jelikoz potrebuju nejake dily na octu tak zitra urcite jelikoz jedu do kolina.tak jeste uvidim co a jak.mozna prijedu uz dnes vecer ale jen pokud prestane prset.
taky jsem se tesil a vsecko se posralo tak ted uz je to jedno.
taky jsem se tesil a vsecko se posralo tak ted uz je to jedno.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, ještě přikládám radar z CHMU....myslím, že to nebude tak hrozný Ještě chvilku by mělo v Seleticích sprchnout a pak dobrý
http://www.chmu.cz/meteo/rad/index.html
http://www.chmu.cz/meteo/rad/index.html
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Pánové - vidím konec mraků a za nima už se klube sluníčko na zem sice spadne ještě sem tam kapka ale do začátku srazu budou možná suché silnice .Zima není a ve vinárně nám to bude stejně jedno - pivo víno a destiláty jsou zajednané /kdo bude chtít tak bude možná k dispozici gulášek -ještě se o tom jedná /jinak pohoštění bude studenou formou a jestli se nerozprší tak i něco ogrilujem .
SLUNCE V DUŠI
SLUNCE V DUŠI
ŘEZNÍK
S guláškem počítej - že si dáme oba - už teď se nám sbíhají sliny!!Vít, Jiří píše:Pánové - vidím konec mraků a za nima už se klube sluníčko na zem sice spadne ještě sem tam kapka ale do začátku srazu budou možná suché silnice .Zima není a ve vinárně nám to bude stejně jedno - pivo víno a destiláty jsou zajednané /kdo bude chtít tak bude možná k dispozici gulášek -ještě se o tom jedná /jinak pohoštění bude studenou formou a jestli se nerozprší tak i něco ogrilujem .
SLUNCE V DUŠI
Na grill to moc nevidím - všechno bude mokré....nech to na zítra.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
sraz středočeský
tak tady je 13.45 neprší a já vyrážím směr Seletice těším se nashle ať dojedeme všichni čus
nejdúležitější je ráno se probudit
Jaroměř - po dešti , za hodinku vyrážím těším se jak malej prcek na vánoce
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja panove nejedu, musim se omluvit. Zitra v deset si jedu pro miminko a manzelku. Bohuzel to bylo naplanovene presne, jen prirode se porucit neda a Barborka vylezla ven o tyden pozdeji nez mela. No doufam ze to neni posledni sraz v Seleticich. Takze Vam preju prijemnou zabavu a popijte za me.
P.S. - ale vam je to stejne asi jedno
P.S. - ale vam je to stejne asi jedno
Naposledy upravil(a) Brainman dne pát dub 25, 2008 17:54, celkem upraveno 1 x.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Tak ja hlasim,ze jsem dorazil ve zdravi ze srazu...je mi lito,ze jsem nemohl zustat no zitra ale vynahradime si to na Plumlove...
Slavek:Chlape omlouvame se,ze jsme nepockali ale nekde si se nam zapomel...
Richard:Tak jsem to stihnul a dovezl to...ale musel jsem jet opravdu na plny plyn...
Slavek:Chlape omlouvame se,ze jsme nepockali ale nekde si se nam zapomel...
Richard:Tak jsem to stihnul a dovezl to...ale musel jsem jet opravdu na plny plyn...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...