tak to ti ten výfuk nevydržel ani dva měsíce !!!Reinkarnace Docenta píše:Čestný pionýrský, rok výroby 04/2008 a výfuk původní ... Jenom někde odpadla spona mezi 2. a 3. dílem a byly přivařovaný držáky.
a já se lekl, žes ho měl opravdu osm let
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
tak to ti ten výfuk nevydržel ani dva měsíce !!!Reinkarnace Docenta píše:Čestný pionýrský, rok výroby 04/2008 a výfuk původní ... Jenom někde odpadla spona mezi 2. a 3. dílem a byly přivařovaný držáky.
Vidíš, kdyby ses ještě nasnídal, tak by ti fungovalPTYGRIK píše:DNES RANNO VSTANU A PO RANNÍ HIGIENĚ JDU JAKO KAŽDE RÁNO DO GARAŽE PRO MÉHO MILAČKA NO A CO SE NESTALO NASTARTUJI A POUŠTÍM SI CD A NIC TAK DAM RADIO A NIC DAM KAZETU A NIC TAK SE V TOM VRTÁM A ZJISTIL JSEM ŽE MĚ ODEŠEL CD MENIČ TAK TO ME NEPOTEŠILO
A ty jsou ještě citace citace předchozí citace, že... Ono by neškodilo, kdyby si lidi nejdřív přečetli nějaká pravidla, nebo, pokud tady žádná pravidla nejsou, se řídili tím, jak to funguje na ostatních fórech... Doporučuji třeba poi.cz nebo ce4you.cz.Ivoš píše:ale třeba v Nexiích je debata o zapsání pneu do TP a relevantní jsou tam jen asi 3 nebo 4 příspěvky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |