co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Včera jsem si udělal radost a zastavil se v Praze 8 v Chevroletu .
Prolezl jsem si nový Lacetti SW a Kalose HB i Sedan . O oboje se zajímám , protože Kalose bude asi na jaře pořizovat tchiňa jako náhradu za Matizka a Lacíka chci řešit já , ale asi jetýho tak za 2 - 3 roky.
Potěšil mě naprosto profesionální přístup slečny dealerky , o autech toho vím dost a jsem děsnej šťoural , ale na jakoukoliv otázku měla naprosto přesnou odpověď , klobouk dolů
Prolezl jsem si nový Lacetti SW a Kalose HB i Sedan . O oboje se zajímám , protože Kalose bude asi na jaře pořizovat tchiňa jako náhradu za Matizka a Lacíka chci řešit já , ale asi jetýho tak za 2 - 3 roky.
Potěšil mě naprosto profesionální přístup slečny dealerky , o autech toho vím dost a jsem děsnej šťoural , ale na jakoukoliv otázku měla naprosto přesnou odpověď , klobouk dolů
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak to buď rád. Ja keď som kupoval Kalosa som sa spýtal slečny aký veľký má krútiaci moment, tak na mňa pozerala jak na vola, že čo to je...Tomáš píše:Potěšil mě naprosto profesionální přístup slečny dealerky , o autech toho vím dost a jsem děsnej šťoural , ale na jakoukoliv otázku měla naprosto přesnou odpověď , klobouk dolů ;)
- Blue Lanos
Skus 4 ks 15" a smeknu kloboukmrk píše:mna dnes potesilo, ze som zistil, ze do kufra sedanu sa kludne zmestia 4 komplet kolesa aj s pneumatikami. takze odteraz mozem vozit 5 rezerv
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
tak ja mam okrem 5 kolies v kufri momentalne este: 2 tenisove rakety, 4 lopticky, komplet 4ks letne koberceky do auta, 5l bandasku s nemrznucou zmesou do ostrekovacov, dalsiu 2l flasu s vodou este dakedy z leta, jednu deku, ruksak s uterakom, dazdnik, ... stale miesta dost. a nechcite vediet do vsetko mam pod doskou pri rezerve... 2 kompletne mrtvoly joke
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Vejdou se, ale musí se pečlivě naskládat. Taky jsem nevěřil, ale známý v pneuservisu mi tam 4x 185/60 R14 celkem v pohodě dostal. Říkal, to se tam vejde, Korejci nejsou žádní blbci Jsem zvědavý, jestli se mi totéž povede na jaře, až budu měnit zimní za letní.mipo píše:Do Kalosa som ich nenapchal, ale boli to 185/60 R14. Vošli by tam v pohode, ale neprepchali sa cez otvor.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005