Jaký benzin tankujete?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
benzín
...to Brousek děláš dobře ( stvrzenky ) mě ji v makru u kasy před závorou dávaj automaticky....já jezdím furt stejnou pumpu a stvrzenky cpu do přihrádky v autě....ale všechno je opravdu otázka...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Serpico jasně , né každý si stvrzenku vyžádá, ale protože jsem starý paprďuch a prd si pamatuji, beru si ji hlavně proto, že si na ní napíšu ujeté km a potom doma sleduji spotřebu svého Matízka. Za těch 8 let co ho mám je spotřeba opravdu přesná, pokud je přesný tachometr na ujeté km.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
benzín
....to Brousek já to dělám se spotřebou taky....jakákoliv anomálie má většinou příčinu - závada....navíc to je určitá setrvačnost v práci jsem musel vykazovat spotřebu - měl jsem na to exel a ten mi rovnou počítal normu a hlavně co zbylo pro mě....naučil jsem feldu 1,6 jezdit za 6,7 prostě do sedmi + v létě klimatizace přípočet 0,8 ( já ji ale ve skutečnosti nemoh zapnout, konstrukční vada výměník klimy před chladičem a následně se to neuchladilo - prostě se mi to přehřívalo - takhle sem udělal těsnění pod hlavou )....ale vono jde hlavně o přehled a bohužel taky třeba o následné prokazování průseru v čistotě benzínu - viz média, ale to by bylo stějně asi neprůstřelný...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
To Serpico:
já beru sledování spotřeby jako zábavu., dřívě mě to tolik nezajímalo,Trabant asi za 8,5, potom Škoda 1000 , Š 120 , Favorit 136 L tyto Škodovky jsem proháněl mezi 7 až 8 litry/100 km. Nyní Matíz, ale to již pouze v minimálním zatížení a většinou delší trasy. Zatím jsem měl tu kliku, že jsem s benzínem (špatným) žádné potíže neměl.
já beru sledování spotřeby jako zábavu., dřívě mě to tolik nezajímalo,Trabant asi za 8,5, potom Škoda 1000 , Š 120 , Favorit 136 L tyto Škodovky jsem proháněl mezi 7 až 8 litry/100 km. Nyní Matíz, ale to již pouze v minimálním zatížení a většinou delší trasy. Zatím jsem měl tu kliku, že jsem s benzínem (špatným) žádné potíže neměl.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
benzín
....to Brousek ani nic jiného Ti nepřeji ( problém s benzínem ) no mě se to povedlo dvakrát - jednou u služebního - než jsem vyjel nádrž to byly jízdy - a podruhý u nexie - jsem u Hypernovy Čestlice za super cenu nejspíš odepsal benzínové čerpadlo - asi tam bylo víc nastaveného acetonu a čerpadlo to neuneslo.....mělo tlak, ale malý 1,5 má být 2,9 - 3,2 ...no co naděláš....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Tak jsem o dovolené natankoval v Plzni u Tank ONO N.95 za 27.50. Oproti Shellu kde byl za 30.90. Jenže,když jsem ted měřil spotřebu,tak po vyjetí nádrže u Tank ONO mi vyšla spotřeba na 6.7 a po natankování u Shelu na 5.9! Tak to jsem fakt ušetřil.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
benzín
....to Soukup úspora 0,8 l na 100 km to je snad reklamní slogan na Shell ( obsahuje pouze příměsy na čištění vstřiků, palivového systému a ventilů, octan nárok je 95 octan )....jenom by mě zajímalo tvoje základní octanové nastavení Nexie na ECU ( řídící jednotce - viz. základní nastavení - octanový nárok Petrm GOL CAR )...no čet jsem se toho od tebe už hodně, i nesmyslů viz. elektronické ovládání trakce u moto GP ( podívej se v neděli myslím, že budou závody na TV - Michal Bursa, perfektní spolukomentátor - jezdil v minulosti SPB, ti to v průběhu vysvětlí...jinak opravdu proti Tobě nic nemám, ale tady se zveřejňují opodstatněné a doložitelné názory, případně návody na opravy od špílmachrů viz. palikx, petrm, JRD atd.....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Hanzy
Seprico:Tady neco pro tebe pane chytry chytracis a prdlacky o tom vis,davam to tady pro pripomenuti vse co tam pisou ma mimo jine vliv na snizeni spotreby...Kdyz nevim nezvanim...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Co je smutne???!!!Dej si FACKU!!!A tankuj!!! S pozdravem FERRARI!!!!!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanzy
Opravdu mohu jen souhlasit podle SELSKE!!!Co chovas a pestujes a na jake plose??? Co to aveo 1.2 neni slabe a male na tuto cinnost???
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanzy:
Nejsem sice extra stará páka...ale ani ne tak mladá abych se musel předvádět..Proto mi 1,2 stačí pro mé potřeby bohatě.Ač bydlím v kraji zemědělců,pole ani pastviny nevlastním...a na jídlo získávám peníze bohužel pouze poctivou prací v oblasti projektování....
Další problém je že nejbližší pumpa Shell je od JH vzdálená 25km...takže to se mi tak nějak nevyplatí tam jezdit...,ale třeba ten Shell zázrak někdy vyzkouším
Nejsem sice extra stará páka...ale ani ne tak mladá abych se musel předvádět..Proto mi 1,2 stačí pro mé potřeby bohatě.Ač bydlím v kraji zemědělců,pole ani pastviny nevlastním...a na jídlo získávám peníze bohužel pouze poctivou prací v oblasti projektování....
Další problém je že nejbližší pumpa Shell je od JH vzdálená 25km...takže to se mi tak nějak nevyplatí tam jezdit...,ale třeba ten Shell zázrak někdy vyzkouším
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
- Hanzy
Obsah neni zdaleka o predvadeni ale o konfortu jizdy,dam 5 a jedu kopec nekopec nalozen nenalozen a nemusim porad neco kuchtit s radici pakou pak je z toho borok vysvrlana! Jinak v poho my jsme tu sprymari az dorazis nekdy na naky sraz tak poznas...sranda musi byt...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG