NEXIA SRAZ - Milovice jaro 2005 - hodnocení + fotky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Ivan nachytá luční koníky, provede odtučňovací kůru Nexie o 500 kg a pak mu nikdo už nenařeže.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Panove a byvali clenove, nepiste sem kraviny ale jen komentare ke srazu !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sraz v Praze ???
Ahoj lidi - tak k tomu srazu Praze.
Bylo řečeno že na Č.Mostě u Globusu v 9:00. To je sice super, ale kde tam ??????? Globus ma kolem dokola docela VELKE parkoviste !
Nebo bylo myslena Pumpa Globus ???
Rad bych věděl konkretně kde tam... abych tam nejezdil jako...
Bylo řečeno že na Č.Mostě u Globusu v 9:00. To je sice super, ale kde tam ??????? Globus ma kolem dokola docela VELKE parkoviste !
Re: Sraz v Praze ???
Ja bych to videl u toho kina na parkovisti, no nebo klidne rovnou u ty pumpy ve smeru na Hradec..bradkaj píše:Ahoj lidi - tak k tomu srazu Praze.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
a tady bych videl sraz v tech 9H rano v sobotu - v PRAZE, no tak do pul 10 snad odjedeme
plzeňský srázek
Dnes, tj. 10.5.2005 se v 19,00 hod. koná plzeňský srázek ve velkém Tescu na Rokycanské. Domluvíme se tam na cestu do Milovic.
Re: plzeňský srázek
Tak Svobiku, koukej se tam stavit a dorazit v sobotuvaurien píše:Dnes, tj. 10.5.2005 se v 19,00 hod. koná plzeňský srázek ve velkém Tescu na Rokycanské. Domluvíme se tam na cestu do Milovic.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Vid? Ja vimverusamira píše:Domluveno tak teda plati.S tou mapou si to vychytal
Re: Sraz v Praze ???
milosh píše:Ja bych to videl u toho kina na parkovisti, no nebo klidne rovnou u ty pumpy ve smeru na Hradec..bradkaj píše:Ahoj lidi - tak k tomu srazu Praze.
Dovolím si upozornit na to, že nájezd na Hradeckou D11ku od Černýho mostu je uzavřen. Nebo aspoň včera byl a nevypadalo to že by ho měli v nejbližší době otevřít Někdo z prahy určitě bude vědět víc , jak dlouho to bude zavřený
Maro, no co nam tady kazis informace?
Ale dik, zjistim jak se tam da jet jinudy, kazdopadne z toho CCM budeme vyrazet, at je D zavrena nebo ne
Ale dik, zjistim jak se tam da jet jinudy, kazdopadne z toho CCM budeme vyrazet, at je D zavrena nebo ne