Hanzy. Jinak je to jedno jak všichni vidí se Škorpionem který v tom má osobní zájmy a navíc asi si chce hrát na organizátora ve své obci a nechce o to přijít dohoda není.......
No popravdě mě se za 3/4 roků nikdo neozval, že by se chtěl domluvit-spojit či jiné bláboly co tu předvádí Hanzy, ale to není podstatný a je mi to jedno.
Osobní zájem mám jen jeden a to, že jsme slíbili pokračování v tom co jsme začali pro lidi a ti v loni chtěli pokračování srazu v tom nádechu, který byl loňský sraz.

Nepotřebuji si hrát na organizátora (není co závidět) a ani s toho nic nemám - vlastně mám pak třeba dobrý pocit pokud se sraz vydaří jak má.
Třeba zástupci z Maďarského klubu byli nadšeni se srazem i s lokalitou, kde se konal sraz 
Mám jen výhodu, že jsem domácí a vím za kým jít, co zajistit, vypsat a domluvit mezi obci-kempem a policii nebo zajistit ubytování v pěkných privátů. Nic jiného v tom není, ani z obce za to žádné peníze nemám či s kempu, takže
napadání od Hanzyho je nepravdivé a lživé, aby on vypadal lépe a strhl na svou stranu více lidí :PP:
Hold budou opět dva srazy (i možná tři) a každý si vybere kam ho to táhne více, takže Olšovec
II Česko-Slovenská Chevrolet-Daewoo párty Olšovec 2014, která bude dne
23.5.-25.5.2014 a za měsíc Frenštát, takže kdo bude chtít může na oba nebo na žádný, to už záleží na každém z Vás jak se rozhodnete.
Hold se budeme opět těšit na každého jednotlivce, páry či rodiny, kteří si najdou čas a zastaví se za námi a podpoří dobrou věc