To je vsade mal som auto len mesiac a 2 dni co som s autom nejazdil a nejaky chujo my nacuval nastastie lak neposkrabal iba mi zalomil jeden uchyt na prednom blatniku mi zalomil takze mi teraz vycnieva o pol centimetra z prava este ze to tak nie je vidno teraz radsej parkujem nejakych 7 min od bytovky pri sportovej hale kde je vacsinu casu skoro prazdne parkovisko a mam klud
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
..no pekne.. ..a kde Ti to urobili..?
Mne len tak jemnucko pri IKEA..stacilo len zatriet
..parkovat cim dalej pomaha..aj ked niekedy zaparkujes na samom konci parkoviska, vratis sa a si obparkovany zprava-zlava aj ked je tam more volneho miesta..
hoši to znám taky mi to udělali před firmou. a myslíte že někdo nechal lísteček? Ale už je to spravený včera vyjelo auto s laku ja si jej dostrojil a teď už jen čekám kdy zase něco najdu.
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě! Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
to aj mne vo firme naburali na parkovisku do auta...samozrejme nic nenechali...ziadny listok...lenze mi tu mame kamery takze som si dotycnu korejcanku nasiel a dobre som ju zd*bal...a nastastie ja takyto problem moc nemam kedze byvam v rodinnom dome a parkujem na dvore
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
No jo, nevadi, vyuzijem havarijnu poistku... ked som to zacistil, vyzera to v poho, ale to len pretoze mam cierne auto (plast naraznika je tiez cierny)... Akurat ze je ten blatnik preliaceny...uvidime, idem s tym do Fancaru...
Na drahšie autá by som sa nespoliehal... parkoval som pod Euroveou. Prichádzam k autu ( vedľa bavor kabrio ) a pipka na strane spolujazca otvára dvere...drc... Hádajte, kam som ju poslal Kukali jak puci. Čo už, blbí lidi taky lidi... keď sa to stalo mne, nechal som lístok. Viem, že to nebol ideál a mal som volať zelených ale aspoň dačo
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )