mmarosm píše:čau všichni já bych strašně rád přijel ale bohužel jsem celý víkend v práci takže se moc omlouvám doufám že mi to příště vyjde.tak si to užijte.
Smula snad přiště máš pěknou barvu zatím je to převaha běloušu
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
mmarosm píše:čau všichni já bych strašně rád přijel ale bohužel jsem celý víkend v práci takže se moc omlouvám doufám že mi to příště vyjde.tak si to užijte.
Smula snad přiště máš pěknou barvu zatím je to převaha běloušu
mmarosm se mi už omlouval ale je to škoda tak doufám že už nikdo další neodpadne
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
mmarosm píše:taky jsem původně pokukoval po bílém protože orlíkovi moc sluší ale nakonec vyhrála šedá protože je to praktičtější na údržbu
Ja měl 2 černý 2 střibrný 1 modrý a nejhezčí ale i nejpracnější samozrejmě černa na orla asi nejvíc pasuje ta bílá škoda že tam nebudeš jsou ńahlášeny 4 barvy tuším tak jsme mohly porovnávat
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Zdarec tak je namixujem . Možná dorazí ještě pár lidiček navíc, na foru jsem je zatim nepostřehl. Mluvil jsem s několika osobně nic neslibovali, ale možná se někdo z nich ukáže
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)