Moderátor: Blue Lanos
Zravím Poky i Ustí nad labemPoky Ul píše:Krasavec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj jezdím tet jen okolo sever.čech a věř máme tu ráno + 6 a odpoledne i +10 stupnu tady je už Jaroladinek píše:Kola nemaj chybuNení na ně brzo?
vypadá to super v Olšovci to prošmejdím celý
na sto procent klapnou a v realu to vypadá vohodně lépe než na fotkáchPoky Ul píše:Doufám že ti klapnou ty Litoměřice ať tu tvojí černou perlu severuuvidím na vlastní oči
jj to znám, minulej rok jsem se taky nemohl dočkat a pak najednou byla sněhová kalamitakulihracovi píše:Ahoj jezdím tet jen okolo sever.čech a věř máme tu ráno + 6 a odpoledne i +10 stupnu tady je už Jaroladinek píše:Kola nemaj chybuNení na ně brzo?
vypadá to super v Olšovci to prošmejdím celý
jinak bych je nedával.
a nemohl jsem se dočkat jak padnou na autoJinak tě zdavím
Tak už se těšímkulihracovi píše:na sto procent klapnou a v realu to vypadá vohodně lépe než na fotkáchPoky Ul píše:Doufám že ti klapnou ty Litoměřice ať tu tvojí černou perlu severuuvidím na vlastní oči
![]()
![]()
To by mi také moc nevadilo ta tvrdost řeším abych nedřel o lemyladinek píše:já bych nedával ty pneu mají nižší profil a jak se dají pružiny dost to ztvrdne na nerovnostech, vlastní zkušenost s 16" koly který jsem měl na autě asi jen 2 týdny, po Brně to byla hrůza, koleje, výmoly , opravy na silnici a tak.Ale každýmu to zase nevadí, třeba Sergej a jeho 19" kola + pružiny, jamal má taky na Aveu 16" kola a jarik na Aveu 16" kola + pružiny, ten říkal že je to tvrdší
Ahoj SergejSERGEJ_3 píše:ale prddddnic neni tvrdsi
No vidíš a ani nemusíš mít Ferrari nebo Lamborghini a lidi koukajkulihracovi píše:Jinakse musím pochlubyt
kam koliv jedu tak mladí staří no prostě všichni koukaj s otevřenou pusou až se někdy stidím protože se to nedá někdy snést
a jsem takovej že nejsem rád středem pozornosti ale v tomto autě + mé upravy to se prostě nedá dokonce zastavují a ukazují si na mého šavlozubého tygra a kdo má foták na telefonu tak fotí hlavně když stojím na semaforu
se trošku stidím za tim volantem nejsem na tohle vyklej![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |