Vo firme máme Cruza 1.6 ale ten výkon motora

Moderátor: Blue Lanos
A taky mu ujede bába s nákupem na kole.Hanzy píše:My co máme benály tak vypalujem maximalně kdo hulí huby pohoda...![]()
Výkon 1.6 není raketa ale nerachotí netřepe se a nemá problém s vypalovaní sazí...
Stanoduso píše:..Cize dakujem za toto forum bez neho by som ani nevedel co sa deje.![]()
ja osobne idem skor 3000 otacok zaradena 3 vychadza to cca na 80km/h zda sa mi ze mi pri takejto kombinacii vypali rychlejsie ako ked idem rychlejsie a mam tam vyssi prevodovy stupen.Stanoduso píše:4ka a nejakych 2100 otacok ak sa nemylim.
Cize dakujem za toto forum bez neho by som ani nevedel co sa deje.![]()
Cau.No ja som to len tak trepol ze 2100 pri 4ke.Ale o tri tyzdne ked pridem z lode tak si to pozrem kolko toci na 100km/h otacok.Joztar píše:ja osobne idem skor 3000 otacok zaradena 3 vychadza to cca na 80km/h zda sa mi ze mi pri takejto kombinacii vypali rychlejsie ako ked idem rychlejsie a mam tam vyssi prevodovy stupen.Stanoduso píše:4ka a nejakych 2100 otacok ak sa nemylim.
Cize dakujem za toto forum bez neho by som ani nevedel co sa deje.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |