V.Brousek píše:Mě dnes potěšilo když jsem se vracel z Prahy že jsem dodržel v obci Březiveněs 30km/hod, za mnou šnůra aut (asi jsem dostával různé jména) a nahoře na kopci to policajti vybírali. Tak pokud na mě nějaký řídič za mnou jedoucí nadával, tak potom v duchu děkoval.
No Vendo, ty jsi ale vzorňák!! To víš že ti v duchu děkovali!
Goose píše:Druha vrstva bud do dvou hodin nebo az po 24 hodinach...uz je tam druha vrstva,vypada hezky a tvrdne...zitra az prijdu z prace to bude uz ok a tak dam foto zitra...
PS:diky za pochvalu...musi mi to preci ladit s autem...
Musí ti to "šustit" v ruce. Hlavně to neurychluj teplem. Bude to dost "omakem" namáhaný, tak to nechej opravdu vyzrát.
Jo jo uz to nechavam byt...jen mam starch az ji budu davat do pouzdra aby ten lak neco vydrzel...no uvidime...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tak me dnes moc a mooooooc potesilo,ze sedim takhle v kanclu v praci a kouknu oknem ven a kdo na me nemava...no jasne,ze Peta Soukup...tak jsme dali rec...byl jsem z toho v soku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
No...ten lak ma takovou divnou strukturu...je takovej hrubej...vlnkovatej...divnej...ale je to taky lak na motory a tak to asi na takovy detaily neni nejlepsi ale 2 vrstvach bezbarveho laku na hracky to vypada super...
Goose píše:Jen dodavam fotecky nove hracky..
Chci prelakovat celni kryt z toho zeleno-sedo-hnedeho na stribrny,protoze mi zbyla nejaka barva ve spreji jeste od toho deklu motoru...tak aby to hezky ladilo s barvou auta...
Tak jsem koukal na foto tve navigace a napadlo mě že sem byl včera asi kousek od tebe byl sem včera na kun***** za kamošem jezdi se sanitou
mna potesili Kosice ze vyhrali hokej proti Slovanu a na konci som sa velmi zasmial z rozhovoru so Zdenom Cigerom.....sak nech sa paci: http://www.youtube.com/watch?v=WZnpQpf-BoM