To ze ma nejlepsi displeje NoKia nevim ale kdyby tak rozdil je takovy ze je celkem u prdele a jsou dulezitejsi veci na telefonu proto jsem tak dlouho cekal na C702 ma vse pro me dulezite a hlavne po dlouhe dobe konecne nejaky odolny telefon prachu a vode..... I operatori na lince mi ho zavidi...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy, každej má svoje priority...hlavně ať dobře slouží
Slam: Neříkám, že je nejideálnější, ale líbí se mi.
Já jsem dneska dostal Nokii 6124 Classic a jsem moc spokojenej Je to nástupce mojí 6120 Classic s podporou pam. karet s vyšší kapacitou a novým Symbianem
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoso to jasne kazdy ma sve priority ale je rozdil v necem mit rozdil 100% nebo 5% coz je asi v tech displejich a to si myslim ze zdaleka ani neni...
PS:Tvrdit ze NooooKia ma nejlepsi displeje je jako tvrdit ze FERRARI ma nejlepsi motory...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Shodou okolností jsem si dneska v práci hrál se Samsungem...to Menu tam je docela složitější a je tam jedna chyba...a to odeílání MMS na mail...jde to, jako u všech telefonů, ale je to komplikovanější...jinak to je docela příjemnej telefon.
Vono je to vzdy o zvyku a jen je potreba si zvyknout a je to zas v pohode kdysi jsem to porovnaval a i ted jsem to zkusil s NOKII a opet jsem se s SE dostal k volanemu v seznamu o jedno macknuti rychleji...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Naposledy upravil(a) Ivo R. dne stř srp 06, 2008 14:34, celkem upraveno 1 x.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Tak já mám teď Nokia E 70 2G mini SD 2xnavig.a hafo aplikací a jsem zatím spokojen bo čekám na N 96. N95 8G je dobrá ale přenos na paměť je pomalej tak je optimum velká vnitřní paměť a možnost karet. Iphone mania mě nezasáhla(naštěstí) protože je to jen designová hračka která má perfektně zvládlé menu a to je pro smartphone dost málo.
Naposledy upravil(a) Hawlinka dne pát srp 08, 2008 09:28, celkem upraveno 1 x.
Vyber mobilu je cisto vec priorit. Ja mam pda velke jak krava a nevymenil by som ho za nic, okrem novsieho pda. Za rok sa trocha posunula doba a spicka je uz priemer
Já se těším, až nám přijde 22. srpna iPhone...musím si ho pořádně prohlídnout...první iPhone nebyl nic než hračka, tenhle druhej by měl být o poznání lepší....
Tak nevím nechci Ti brát iluze ale je to to samo akorát to má jinej zadní dekl a 3G sítě a navi stále v nedohlednu, mizernej foťák. Design docela jde ovládání je super ale na takovou cihlu je to dost málo. To si myslím že HTC Diamond je lepší kousek. Možná neoslníš většinu pubertálního světa designem svého founa ale oslníš výbavou a použitelností Já čekám na N96 nemá dotyk a je stopro pomalejší než oba tu zmiňované ale ta možnost rozšíření je super. Škoda že nokia nezůstala u displejů co měla v E70 na ten kromě dotyku nemá ani iPhone.
Dneska jsme měli školení na iPhone 3G...teda jako ehm design je super, grafický rozhraní super, display bomba...jinak nic moc....veškerá multimedia přes iTunes, foťák na prd jak píšeš....mrknu na ten Diamond...