MATÍZ CLUB CZ
Moderátor: Blue Lanos
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Snad to vyjde
Tomovi,dík za vysvětlení,z toho vyplývá že ne vždy, co je psáno je přesné
neboli dáno. Snad" montáž "vyjde tento víkend, kamoš má málo času a sám
si netroufnu. zdraví - " Vazoun "
neboli dáno. Snad" montáž "vyjde tento víkend, kamoš má málo času a sám
si netroufnu. zdraví - " Vazoun "
- Reklama
Jo, jsem vycpanej a je to prima... Václave, já jsem nenapsal, že je tady někdo blbec, naopak jsem napsal, že, na rozdíl od jiných fór, tady zatím žádnej blbec není .V.Brousek píše:Ano ,já plácám jeden nesmysl za druhým. Přiznávám a kaju se. Za to vy jste ideální . Ale nikoho tu nepovažuji za blbce.
A Docentovi chci pouze napsat, že zrovna tato část fóra je opravdu na vysoké odborné úrovni, a já trotl to porušil a znehodnotil ho svým plácáním. Tak aby bylo mezi námi jasno, Vojto i Docente jděte se vycpat
BTW proč si myslíš, že jsou zde moderátoři? Je zde spousta témat, a občas někdo ujede (včetně mne, sebekriticky se přiznávám), a napíše něco off topic... A od toho jsou právě moderátoři, aby tyhle off topic příspěvky promazávali... Jinak to tady bude vypadat tak, že v diskuzi o Matizech se bude psát o tom, jaké zrní nasypat křečkům, a v diskusi o Kalosovi, jestli je do postele lepší bruneta nebo blondýna...
Takže se, Václave, prosím, zklidni, koukni, do jakého fóra tyhle blbosti píšem, a zároveň prosím moderátora, aby tyhle nesmysly, nesouvisící s threadem, smazal .
OK , beru to, zbytek v soukr. zpr.Docent píše:Jo, jsem vycpanej a je to prima... Václave, já jsem nenapsal, že je tady někdo blbec, naopak jsem napsal, že, na rozdíl od jiných fór, tady zatím žádnej blbec není .V.Brousek píše:Ano ,já plácám jeden nesmysl za druhým. Přiznávám a kaju se. Za to vy jste ideální . Ale nikoho tu nepovažuji za blbce.
A Docentovi chci pouze napsat, že zrovna tato část fóra je opravdu na vysoké odborné úrovni, a já trotl to porušil a znehodnotil ho svým plácáním. Tak aby bylo mezi námi jasno, Vojto i Docente jděte se vycpat
BTW proč si myslíš, že jsou zde moderátoři? Je zde spousta témat, a občas někdo ujede (včetně mne, sebekriticky se přiznávám), a napíše něco off topic... A od toho jsou právě moderátoři, aby tyhle off topic příspěvky promazávali... Jinak to tady bude vypadat tak, že v diskuzi o Matizech se bude psát o tom, jaké zrní nasypat křečkům, a v diskusi o Kalosovi, jestli je do postele lepší bruneta nebo blondýna...
Takže se, Václave, prosím, zklidni, koukni, do jakého fóra tyhle blbosti píšem, a zároveň prosím moderátora, aby tyhle nesmysly, nesouvisící s threadem, smazal .
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
e-mailové adresy
Prosím všechny členy Matíz clubu, kteří si změnili e-mailovou adresu, aby mi ji nahlásili. Vrací se mi pošta jako nedoručitelná. Možná mají plné schránky.
(GOLDIK, ROBERT ZNOJMO, MICHAL NOVÁK, LOTOS 111, BÍLÝ RIKI).
Díky.
(GOLDIK, ROBERT ZNOJMO, MICHAL NOVÁK, LOTOS 111, BÍLÝ RIKI).
Díky.
MATIZ CLUB CZ
Co nas ceka v pristim roce- http://www.autosieger.de/Autokatalog603.html
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu
Tomáš má pravdu, ale Docent také,vždy býval nějaký rozdíl mezi importem
a exportem kterékoliv značky vozidel. A to nejen do sousedních států, ale asi
všeobecně i jinam. Tomu vybavení také nevěřím - zdraví " Vazoun"
----------------------
Člen matiz clubu reg.čís. 20
a exportem kterékoliv značky vozidel. A to nejen do sousedních států, ale asi
všeobecně i jinam. Tomu vybavení také nevěřím - zdraví " Vazoun"
----------------------
Člen matiz clubu reg.čís. 20
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Panejo, vždycky jsem věděl,že Matiz má malou spotřebu,ale takhle málo....to je luxus. Oproti Nubiře je to nádhera a já začínám závidět...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
MATIZ CLUB CZ
Promin, vymaz to
Naposledy upravil(a) hladolef dne pát říj 06, 2006 20:14, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se
Omlouvám se - šlo jen o informaci, která patřila spíše pro " SPARKAŘE "
Sorry - " Vazoun "
------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Sorry - " Vazoun "
------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Domena bude volna - Blíží se konec tohoto webu WWW.MATIZ.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet