MATÍZ CLUB CZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Snad to vyjde

Příspěvek od Vazoun »

Tomovi,dík za vysvětlení,z toho vyplývá že ne vždy, co je psáno je přesné
neboli dáno. Snad" montáž "vyjde tento víkend, kamoš má málo času a sám
si netroufnu. :oops: zdraví - " Vazoun " :lol:
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

V.Brousek píše:Ano ,já plácám jeden nesmysl za druhým. Přiznávám a kaju se. Za to vy jste ideální . Ale nikoho tu nepovažuji za blbce.
A Docentovi chci pouze napsat, že zrovna tato část fóra je opravdu na vysoké odborné úrovni, a já trotl to porušil a znehodnotil ho svým plácáním. Tak aby bylo mezi námi jasno, Vojto i Docente jděte se vycpat
Jo, jsem vycpanej a je to prima... Václave, já jsem nenapsal, že je tady někdo blbec, naopak jsem napsal, že, na rozdíl od jiných fór, tady zatím žádnej blbec není :-).
BTW proč si myslíš, že jsou zde moderátoři? Je zde spousta témat, a občas někdo ujede (včetně mne, sebekriticky se přiznávám), a napíše něco off topic... A od toho jsou právě moderátoři, aby tyhle off topic příspěvky promazávali... Jinak to tady bude vypadat tak, že v diskuzi o Matizech se bude psát o tom, jaké zrní nasypat křečkům, a v diskusi o Kalosovi, jestli je do postele lepší bruneta nebo blondýna...
Takže se, Václave, prosím, zklidni, koukni, do jakého fóra tyhle blbosti píšem, a zároveň prosím moderátora, aby tyhle nesmysly, nesouvisící s threadem, smazal ;-).
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Docent píše:
V.Brousek píše:Ano ,já plácám jeden nesmysl za druhým. Přiznávám a kaju se. Za to vy jste ideální . Ale nikoho tu nepovažuji za blbce.
A Docentovi chci pouze napsat, že zrovna tato část fóra je opravdu na vysoké odborné úrovni, a já trotl to porušil a znehodnotil ho svým plácáním. Tak aby bylo mezi námi jasno, Vojto i Docente jděte se vycpat
Jo, jsem vycpanej a je to prima... Václave, já jsem nenapsal, že je tady někdo blbec, naopak jsem napsal, že, na rozdíl od jiných fór, tady zatím žádnej blbec není :-).
BTW proč si myslíš, že jsou zde moderátoři? Je zde spousta témat, a občas někdo ujede (včetně mne, sebekriticky se přiznávám), a napíše něco off topic... A od toho jsou právě moderátoři, aby tyhle off topic příspěvky promazávali... Jinak to tady bude vypadat tak, že v diskuzi o Matizech se bude psát o tom, jaké zrní nasypat křečkům, a v diskusi o Kalosovi, jestli je do postele lepší bruneta nebo blondýna...
Takže se, Václave, prosím, zklidni, koukni, do jakého fóra tyhle blbosti píšem, a zároveň prosím moderátora, aby tyhle nesmysly, nesouvisící s threadem, smazal ;-).
OK , beru to, zbytek v soukr. zpr. :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

e-mailové adresy

Příspěvek od Vojta »

Prosím všechny členy Matíz clubu, kteří si změnili e-mailovou adresu, aby mi ji nahlásili. Vrací se mi pošta jako nedoručitelná. Možná mají plné schránky.
(GOLDIK, ROBERT ZNOJMO, MICHAL NOVÁK, LOTOS 111, BÍLÝ RIKI).
Díky.
hladolef

MATIZ CLUB CZ

Příspěvek od hladolef »

Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Docent

Příspěvek od Docent »

Muhehe, to jsem zvědav, jestli verze u nás prodávané budou mít výbavu, jak je popisována v posledním odstavci...
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Podle mě jen v německu , tam je vždy vyšší stupeň výbav , než u nás u stejného modelu .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Máš pravdu

Příspěvek od Vazoun »

Tomáš má pravdu, ale Docent také,vždy býval nějaký rozdíl mezi importem
a exportem kterékoliv značky vozidel. A to nejen do sousedních států, ale asi
všeobecně i jinam. Tomu vybavení také nevěřím - zdraví " Vazoun" :lol:
----------------------
Člen matiz clubu reg.čís. 20
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Panejo, vždycky jsem věděl,že Matiz má malou spotřebu,ale takhle málo....to je luxus. Oproti Nubiře je to nádhera a já začínám závidět... :lol:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

djpsx píše:Panejo, vždycky jsem věděl,že Matiz má malou spotřebu,ale takhle málo....to je luxus. Oproti Nubiře je to nádhera a já začínám závidět... :lol:
Věr tomu, že s Matizem jde jezdit i za 12/100 :lol:
hladolef

MATIZ CLUB CZ

Příspěvek od hladolef »

Promin, vymaz to
Naposledy upravil(a) hladolef dne pát říj 06, 2006 20:14, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Co má nový Matíz v Německu společného s Matíz clubem?
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Omlouvám se

Příspěvek od Vazoun »

Omlouvám se - šlo jen o informaci, která patřila spíše pro " SPARKAŘE "
Sorry - " Vazoun " :oops:
------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
milosh

Příspěvek od milosh »

Domena bude volna - Blíží se konec tohoto webu WWW.MATIZ.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Bohužel - já tomu nerozumím a nikdo z Matízáků nemá zájem se o to starat :(
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“