už se na vás všechny moc těším jinak příprava na sraz bude až zítra teď jsem byl na myčce a nefungovala tak jak měla takže spíš než umyto je opláchnuto
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Tak tetka jsem se vrátil od Martina,po cestě jsme si pustili filmek a zítra ráno až pojedeme na Brno tak dokoukáme
Věcičky z laseru mám už nachystané v autě
Já také nestačil vykoupat auto takže pojedu jako čuník
Jinak vyrážíme kolem 7 hod abychom ještě něco málo stihli udělat dopolko
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Hosi, ked uz budem v Brne, tak sa chcem pozriet do Galerie Vankovka, teda vlastne moja manzelka
Ako je to tam s parkovanim ?
Docital som sa ze je dvojpoldlazne parkovanie. To je iba na streche alebo je tam aj podzemna garaz ?
Diky
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
koupal jsem minulej čtvrtek v Praze ale už to opět není vidět
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Počasíčko se vydařilo a sluníčko se bude na nás pěkně usmívat Takže vy váhavci co nejste přihlášení využijte pěkného dne a hola do Olympie za námi na srazík
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Scorpion.11 píše:Počasíčko se vydařilo a sluníčko se bude na nás pěkně usmívat Takže vy váhavci co nejste přihlášení využijte pěkného dne a hola do Olympie za námi na srazík