To je zatím vše, jsem rád že se to postupně rozrústa.Dannik91 píše:Kolik náš už teda je?
Já, Tomáš, Martin, Honza, Franta, Káres, Lukin.. a???
Už jem zaregistroval první odezvu na samolepku.
Minule viděla přítelkině Cruze s Carthell Prg

Moderátor: Blue Lanos
To je zatím vše, jsem rád že se to postupně rozrústa.Dannik91 píše:Kolik náš už teda je?
malej brácha v malych hatchbackutomask píše:To je zatím vše, jsem rád že se to postupně rozrústa.Dannik91 píše:Kolik náš už teda je?
Už jem zaregistroval první odezvu na samolepku.
Minule viděla přítelkině Cruze s Carthell Prga taky kolega v práci přišel za mnou s tím, že viděl Cruze zo stejnou samolepkou jako mám já na okně a prej jestli to není můj brácha
Já vim a jsem taky moc spokojený.smire666 píše:Náhodou, v triede máte jeden z najväčších HB
Jj maxi spokojenost, hlavne jsem spokojen, ze to udelal kvalitne a vse rozebral. Tak pokud nekdo budete mit zajem o folie, tak vam pak muzu dat kontakt. Bere 2500 a je z Plzenska. Pokud mas garaz, tak za tebou prijede a udela na miste. Papiry samozrejmost.tomask píše:Karesku máš toauto ted vypadá super.
Kares píše:Jinak jsem se chtel zeptat jestli se nesrazime nekdy vichni z carthellu? Je mi jasne, ze na to neni nejlepsi pocasi a ke vsemu spatne obdobi (zimni kola), ale rád bych poznal ostatni.
Jak jsem jiz rikal.... ja bych si dokazal udelat cas skoro kazdy vsedni den ... pokud bych to vedel lehce dopredu. Tak se chci zeptat jestli by jste meli zajem
Honza H. píše:Kares píše:Jinak jsem se chtel zeptat jestli se nesrazime nekdy vichni z carthellu? Je mi jasne, ze na to neni nejlepsi pocasi a ke vsemu spatne obdobi (zimni kola), ale rád bych poznal ostatni.
Jak jsem jiz rikal.... ja bych si dokazal udelat cas skoro kazdy vsedni den ... pokud bych to vedel lehce dopredu. Tak se chci zeptat jestli by jste meli zajem
Ahoj, není problém, třeba o víkendu, ale bacha na počasí, sem stále na rally retní gumy :/
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |