serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
Včera jsem se koukal do listu od garančky a zjistil jsem že mi fakturovali 4,8 l oleje, v manuálu je 4,5 litru.
No nevím kde všude mi to dolejvali, ale zatím jsem nezjistil kam ten 0,3l mohli dolejt
To jsou ale šmejdi , škoda že jsem si toho nevšiml hnet.
Pří další kontrole se na to schválně zeptám.
No nevím kde všude mi to dolejvali, ale zatím jsem nezjistil kam ten 0,3l mohli dolejt
To jsou ale šmejdi , škoda že jsem si toho nevšiml hnet.
Pří další kontrole se na to schválně zeptám.
Carthell Prg
- Reklama
- Dimco Nubira 97
4,5 do tvojho auta a 0,3 do svojho
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Hele olej zasadne svuj, bavil jsem se o tom s borcem pred serviskou a rikal, ze v pohode, pokud ma stejnou specifikaci, je mu to sumak, do knizky mi to zapsal bez problemu a rikal, ze jedine ze by se zadrel motor a zjistilo se, ze to je spatnym olejem, pak bych si za to zodpovidal sam, jinak pri jakekoliv jine zavade motoru, za kterou nemuze olej, neni zadna ztrata zaruky, proste nic. A jestli zaplatim za jejich olej 2000 nebo si koupim ten stejny na netu za 800, to je sakra rozdil...
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Tak tento měsíc budu muset na servisku a tak sem si napsal o info do různých servisů ohledně ceny. Výsledek následující:
SRBA SERVIS, PRAHA 4 - 6000,- - 7000,-.
AUTOTIP SERVIS, TEPLICE - 5000,-
FAIR AUTOTOP, USTÍ N/L - 3650,-
Ostatní se mi ani neozvali, takže kam pojedu je už jasné:) Vlastní olej beru s sebou, tak jsem zvědav jak mi to spočítají:)
SRBA SERVIS, PRAHA 4 - 6000,- - 7000,-.
AUTOTIP SERVIS, TEPLICE - 5000,-
FAIR AUTOTOP, USTÍ N/L - 3650,-
Ostatní se mi ani neozvali, takže kam pojedu je už jasné:) Vlastní olej beru s sebou, tak jsem zvědav jak mi to spočítají:)
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
A to je prvni serviska? Pokud ses jim nezminil o oleji, tak si jeste odecti tak 1000, to Usti je dobra cena, otazka jak se vyplati. Nicmene neco jsem (tady) zaslechl o servise v Kladne, zkus napsat tam, pry to tam ujde. No hele ale v Praze je taky BS Auto, pokud maji stejny pristup jak v Brne, bude to tam za kacku, zkus tam brnknout, oplati se to
O oleji sem se nezmínil a je to první serviska. Jinak díky moc za tipy. Určitě tam zavolám. DÍKY!chrudoš píše:A to je prvni serviska? Pokud ses jim nezminil o oleji, tak si jeste odecti tak 1000, to Usti je dobra cena, otazka jak se vyplati. Nicmene neco jsem (tady) zaslechl o servise v Kladne, zkus napsat tam, pry to tam ujde. No hele ale v Praze je taky BS Auto, pokud maji stejny pristup jak v Brne, bude to tam za kacku, zkus tam brnknout, oplati se to
Jen doplním, že na kladně mi řekli cenu 6-7 tisíc. Takže určitě jedu do ústí.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
Hele zkus to BSko, v Brne zarucene nejlevnejsi. Ty blaho, to prece neni mozne, ze to nekdo udela za 7000 a nekdo za 2700, a pritom praci provedou stejnou, to je hnus, velebnosti
- Scorpion.11
to jsou teda velké cenové rozdíli v servisech
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Dimco Nubira 97
jj až to zaráža človeka...
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
A ked si tam das svoj olej a nieco sa stane s motorom, nemozu to nejak v servise zmanipulovat ze to bolo tym (aj ked nebolo) ?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Dimco Nubira 97
Keď si to ymeníš sám môžu keď si len prinesieš svoj olej ktorý spĺňa požiadavky tak nemôžu...
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Ok, tak to nabuduce robim.Dimco Nubira 97 píše:Keď si to ymeníš sám môžu keď si len prinesieš svoj olej ktorý spĺňa požiadavky tak nemôžu...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Dimco Nubira 97
JJ my si nosíme do všetkých áut svoj olej
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Presne tak, jeste jsem se na to specialne ptal, borec mi rekl, no ze si tam udaje o oleji dopisu sam, ale vlastne ze pokud je ten olej dle pozadavku, tak to tam dopise on. A primo mi rekl, ze pokud bude zavada motoru a nebude to olejem, nema moznost se nikdo vymlouvat, co jsem dovezl sam a co ne. Urcite vlastni olej, je to uplne zbytecne vyhazovani penez nechat si tam dat jejich olej, neni v nem rozdil