Zimni gumy a kola
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Re: Zimni gumy a kola
Cena 7000kc v poradku ale ne pro ty co potrebujou vic utratit
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
- Hanzy
Nechcete nekdo?
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=56&t=17088
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=56&t=17089
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=56&t=17088
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=56&t=17089
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
to ze jsem spokojenej je ted spis tim ze jizdni vlastnosti jsou asi milionkrat lepsi nez na tech co dal vyrobce jako letni. Jak tady nekdo pise tak 7000 je fakt dobra cena ale tom benzinu to jsou mislim jen 215 a ja potreboval 225 a tam se i u novech cena dost lisila. Ale gumy jety nekupuju nemam s tim dobry zkusenosti uz se mi i stalo ze ikdyz mela guma najeto jen par km tak mela prasklou kostru a to je v pr...
Original ALU disky 17 mam od vyroby. Teraz na zimu som si kupil plechace 16. Pocul som aj od predajcu diskov, ze skrutky resp. matice nebudu sediet kvoli rozdielnemu konusu.
Obratil som sa teda na predajcu Chevroletov, ci mi vie predat skrutky, ale zial nie. Oni maj vraju len original skrutky, ktr. by sedeli na original Chevroletom dodavane 16 disky.
Nevie niekto poradit, kde ich mozem kupit (skrutky, matice)?
A uz vobec neviem ake rozmery pre moje 16 plech. disky mam zhanat?
Obratil som sa teda na predajcu Chevroletov, ci mi vie predat skrutky, ale zial nie. Oni maj vraju len original skrutky, ktr. by sedeli na original Chevroletom dodavane 16 disky.
Nevie niekto poradit, kde ich mozem kupit (skrutky, matice)?
A uz vobec neviem ake rozmery pre moje 16 plech. disky mam zhanat?
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
Mně ty matice sehnali u Horečky do tří dnů. ( což máš asi daleko - Nový Jičín ) Co bylo napsané na sáčku jsem psal o několik příspěvků výše. Zkus jiného prodejce nebo u Opelu, tam by měly být stejné ( bez záruky ).
černý Cruze 1,8 LT
Skusil som ineho predajcu Chevroletu, ten mi povedal, ze potrebujem na 16 plech disky ine skrutky ako na moje original 17 alu. Zobral som ich 20 ks za 29 EUR.
Najhorsie na tom je, ze sa na ne pozrel chlapik, z pneuservisu, ktr. tvrdi ze su to vlastne tie iste skrutky (aj ukos je rovnaky), ktr. mam na 17-kach len tam nie je ten uchyt/zavit na original puklice. Inymi slovami, absolutne vyhodene peniaze.
Teda fakt uz neviem, co si mam o tom mysliet.
(Sorry za horsiu kvalitu obr.)
Najhorsie na tom je, ze sa na ne pozrel chlapik, z pneuservisu, ktr. tvrdi ze su to vlastne tie iste skrutky (aj ukos je rovnaky), ktr. mam na 17-kach len tam nie je ten uchyt/zavit na original puklice. Inymi slovami, absolutne vyhodene peniaze.
- Přílohy
-
- 19112010096.jpg (9.59 KiB) Zobrazeno 1965 x
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
Odrb.lluubboo píše:Skusil som ineho predajcu Chevroletu, ten mi povedal, ze potrebujem na 16 plech disky ine skrutky ako na moje original 17 alu. Zobral som ich 20 ks za 29 EUR.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nakoniec to predsa len nebude asi odrb.Kjub píše:Odrb.lluubboo píše:Skusil som ineho predajcu Chevroletu, ten mi povedal, ze potrebujem na 16 plech disky ine skrutky ako na moje original 17 alu. Zobral som ich 20 ks za 29 EUR.
Isiel som do ineho pneuservisu, kde uz som prezuval pneumatiky a pozeral sa na to mechanik, ktr. si tiez myslel, ze su skrutky rovnake. Nakoniec vyskusal dat na 16 plech. disky povodne skrutky z 17 ALU diskov a taktiez tie nove skrutky, ktr. mi predali u distributora chevroletu a povedal, ze tie nove skrutky (na 16 kolesa) predsa len lepsie sedia a drzia.
Tak snad kolesa nevyletia …
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
Teda jak tak koukam, ty srouby vam furt lezi v hlave:) Ja mam srouby jen jedny, jestli sedi vice nebo mene neresim, v zadnem servisu mi k min nic nerekli, kola do skarpy neodletavaji, takze neni co resit
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
chrudoš: neboj to příjde, vymačkané díry po šroubech, dříve ojeté zavěšení kol, geometrie v pr...
černý Cruze 1,8 LT
Víš Chrudoši, pokud Ti tvar osazení matky kola nesedí se sedlem díry disku, dochází při silových změnách (rozjíždění, brzdění) k mírnému prokluzu třecího uchycení disku a k jeho protočení na šroubech, které tímto namáháš zvýšeným momentem na střih a omačkáváš jejich závit.....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
No, tak to zatim ve trech pneuservisech nikdo nepoznal, srouby jsou po trech prehozenich v pohode, nejak se mi nezda, ze by me na to nikdo neupozornil
Tak mam si kupit nove matky na 16tky, alebo ne? Teraz neviem ze co!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Podle vsech jo, podle me to potreba neni, vzhledem k tomu, ze mi to sami borci v Chevroletu prezuli na jedny a ty same srouby
Pozeram, ze co dealer Chevroletu, to vlastny a iny nazor na potrebu skrutiekchrudoš píše:Podle vsech jo, podle me to potreba neni, vzhledem k tomu, ze mi to sami borci v Chevroletu prezuli na jedny a ty same srouby
Mne zas povedali, ze su potrebne ine matice.
Asi by to chcelo obvolat zopar a dealerov a spocitat kolki povedia ano a kolki nie
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010