jen bych te rad opravil, nepouzivej vyraz motorkar ale clovek ( nebo debil) na motorce.djpsx píše:Tohle mi udělal nedávno motorkář za křižovatkou. Na Křižovatce stál první, nabušená motorka a slečna za ním. Padla zelená a pořád se tam vykecávali, tak jsem zatroubil jako aby jel.....vyrazil jak střela hned za křižovatkou klesnul tak na 20 km/h....tak jsem ho předjel a to nějak nemohl unést. Nasadil a předjel stylem, že mi málem utrhnul levé zrcátko a na další křižovatce stál vedle mě a divoce gestikuloval a nadával....je to trouba. Nevěnuje se provozu a pak je ještě naštvanej....Mirek píše:Zažil jsem idiota, kterej potom předjel, zařadil se přede mě a dupl na brzdy. Asi aby mi oplatil, jak jsem ho předtím "schválně" zdržel. Zřejmě to takovým lidem dělá dobře na nějaké orgány.Docent píše:Já teda neuhnu . BTW dneska jsem jel jako obvykle domů po R7, spokojeně 130, předjížděl jsem Berlingo a za mne se přihnal nějaký ... s Focusem a začal blikat jak šílenec... Tak jsem velice jemně ubral, nechal to Berlingo vedle sebe pomalu ujet a zařadil se za něj, abych Jeho Idiotstvu za sebou uvolnil cestu... Podle gestikulace se Jeho Idiotstvo patrně posralo vzteky .
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
Tohle mně udělal nějakej debil před léty na D8 taky... A nejenom mně, protože asi po 10 km jsem ho pak dojel, stál a do něj bylo nabořený zezadu auto... Holt každej tímhle způsobem vychovávanej nemá rychlý reakce... Mohl jsem se tenkrát umlátit smíchy.Mirek píše:Zažil jsem idiota, kterej potom předjel, zařadil se přede mě a dupl na brzdy. Asi aby mi oplatil, jak jsem ho předtím "schválně" zdržel. Zřejmě to takovým lidem dělá dobře na nějaké orgány.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Když to čtu, tak se musím taky přidat do zajímavé ( spíše dost hnusné a bohužel pravdivé ) debaty!!!Mirek píše:Zažil jsem idiota, kterej potom předjel, zařadil se přede mě a dupl na brzdy. Asi aby mi oplatil, jak jsem ho předtím "schválně" zdržel. Zřejmě to takovým lidem dělá dobře na nějaké orgány.Docent píše:Já teda neuhnu . BTW dneska jsem jel jako obvykle domů po R7, spokojeně 130, předjížděl jsem Berlingo a za mne se přihnal nějaký ... s Focusem a začal blikat jak šílenec... Tak jsem velice jemně ubral, nechal to Berlingo vedle sebe pomalu ujet a zařadil se za něj, abych Jeho Idiotstvu za sebou uvolnil cestu... Podle gestikulace se Jeho Idiotstvo patrně posralo vzteky .
Je tomu už trochu déle, ale bohužel se na to nezapomíná!
Jeli jsme s manželkou z Pardubic přes Chrudim do Hlinska na návštuvu jejích rodičů. Před Chrudimí byla nějaká menší kolona a tak jsme mohli jed tak kolem 60km/h ( nevím už přesně ) a auto na autě ( prostě dost natěsno ), ale všichni v pohodě. Najednou vidím, jak někdo zezadu začal s červeným ( tuším ) Passatem začal předjíždět jedno auto po druhém i když proti jela auta!!! Náhle byl už za námi a zase se začal cpát před nás a proti opět auta, tak se před nás vecpal stylem, že jsem musel hodně brzdit jinak by nás vytlačil do škarpy a tak jsem si neodpustil zatroubit a poklepat na čelo, ale bohužel to byl opravdový debil a místo aby se třeba omluvil, tak to zadupnul a to fest!!! Měl jsem co dělat, ale Matízek je lehkej a brzdí dobře, ale za náma stará Avie, se kterou to musel řidič strhnout do protisměru, kde naštěstí zrovna nic nejelo, jinak by byl Matízek asi na padrť a mi s ním!!! Tak jsme si se ženou oddychli a jeli dál za tím debilem, který už nikoho nepředjel, takže si moc nepomohl ( zdá se to už vše, ale opak je pravdou ). Přijeli jsme do Chrudimi k místnímu kruháči, kde stála auta a čekalo se. Najednou kolem nás proběhl řidič Avie se železnou tyčí a normálně vytáhl toho řidiče Passata a začal tam mávat tyčí a nadávat, tak jsem ho v tom nenechal samotného a přidal se Ale pozor pánové a dámy, takhle arogantního a debilního člověka jsem ještě nepotkal!!! Začal se ohánět zákony a předpisy - že nic neporušil a nikoho neohrozil atd. - no prostě magor!!! Jo a samozřejmě měl služební auto.
To je asi všechno ohledně tohoto hrozného zážitku. A i když je to blbé a proti morálce, tak z toho plyne ponaučení, že takovéto magory radši nechat na pokoji a být co nejdál od nich!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Svého času kolovala na netu historka o tom, jak jeden pražský pepík tímto způsobem naštval Valacha jedoucího z práce. Nakonec se potkali na stejném parkovišti a když domorodec vyčetl tomu pitomci, že jezdí jak debil, tak ten mu začal kopat do auta. Domorodec se naštval, otevřel kufr, vytáhl motorovku a tomu cajzlovi uřízl křídlo na rádoby tuněné oktávce Pokud to je pravda, musel to být božský pohled Frajer to prý psychicky neunesl a začal brečet jak želva.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Taky jedna příhoda - vykládal syn. Nějaký jeho známý jel v koktávce a strašně dlouhou trasu je blokoval kamion. Nenechal předjet, pořád jel po prostředku. Nepomohlo troubení, blikání, nic. Najednou prý ten debil zastavil kamion někde v lese napříč, vystoupil s nějakou montérpákou v ruce a šel směrem k tý koktávce. Ten synátorův známý taky vystoupil, v jedné ruce digitál foťák, v druhé ruce legálně drženou pistoli. Situace se obrátila, kamioňák prý se ještě nějak šprajcoval a nadával a tak ten koktávkář mu prostřílel zadní gumy. A jak prý neuhne, tak další rána půjde do něj.
Kamioňák naskočil do auta, uhnul a prý si ani nikde nestěžoval. Žádný průser z toho nebyl.
Kamioňák naskočil do auta, uhnul a prý si ani nikde nestěžoval. Žádný průser z toho nebyl.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To už je dost hustý a odvážný!!! Do toho bych fakt nešelVojta píše:Taky jedna příhoda - vykládal syn. Nějaký jeho známý jel v koktávce a strašně dlouhou trasu je blokoval kamion. Nenechal předjet, pořád jel po prostředku. Nepomohlo troubení, blikání, nic. Najednou prý ten debil zastavil kamion někde v lese napříč, vystoupil s nějakou montérpákou v ruce a šel směrem k tý koktávce. Ten synátorův známý taky vystoupil, v jedné ruce digitál foťák, v druhé ruce legálně drženou pistoli. Situace se obrátila, kamioňák prý se ještě nějak šprajcoval a nadával a tak ten koktávkář mu prostřílel zadní gumy. A jak prý neuhne, tak další rána půjde do něj.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ja ji taky vozim v auteBadger píše:To už je dost hustý a odvážný!!! Do toho bych fakt nešelVojta píše:Taky jedna příhoda - vykládal syn. Nějaký jeho známý jel v koktávce a strašně dlouhou trasu je blokoval kamion. Nenechal předjet, pořád jel po prostředku. Nepomohlo troubení, blikání, nic. Najednou prý ten debil zastavil kamion někde v lese napříč, vystoupil s nějakou montérpákou v ruce a šel směrem k tý koktávce. Ten synátorův známý taky vystoupil, v jedné ruce digitál foťák, v druhé ruce legálně drženou pistoli. Situace se obrátila, kamioňák prý se ještě nějak šprajcoval a nadával a tak ten koktávkář mu prostřílel zadní gumy. A jak prý neuhne, tak další rána půjde do něj.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Kolikrát si říkám, že taková pistol by nebyla špatná
Holt magoři jsou všude možně a víc se k tomu snad říct nedá
to Brainman: Sorry...myslel jsem debily na motorkách...to bych nadával i sám sobě:))i když jestli se mi na skútru dá říkat motorkář
Holt magoři jsou všude možně a víc se k tomu snad říct nedá
to Brainman: Sorry...myslel jsem debily na motorkách...to bych nadával i sám sobě:))i když jestli se mi na skútru dá říkat motorkář
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Copak studuješ? Moje drahá polovička má biologii, zeměpis, ochranu živ. prostředí v OlomouciDede píše:Mna dnes nepotesili blbe otazky na skuskez geografie.... vzdal som to a bez pofsimnutia som sa vyparil... tak mam dnes pekny volny den
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.