fisi píše:voyo- moja ma 153 000,z toho ja som na nej spravil cca 26 000 !!!podla mna je vsetko o prevencii!!!manual sice pise kazdych 10 000 ale ja si myslim,ze sa to da natiahnut na raz tolko.mozno cim mas viac km tym castejsie ale ... je to proste fasa auto!!!
no moja mala ked som ju predal 165 tis ci kolko - olej som menil cca kazdych 10 - 15 raz sa mi podarilo az 30 tis a to som s nou bol na 1200km ceste
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
len aby vas tolko aj prislo, ked pridu vsetci co sa hlasili tak to bude super a je jedno ci tam bude nexiakov patkrat tolko alebo patkrat menej. hlavne ze sa zideme pokecame, zabavime, nieco nove dozvieme, a hlavne ze sa spozname aj nazivo s tymi co neboli na prvom zraze minuly rok.
Anonymous píše:len aby vas tolko aj prislo, ked pridu vsetci co sa hlasili tak to bude super a je jedno ci tam bude nexiakov patkrat tolko alebo patkrat menej. hlavne ze sa zideme pokecame, zabavime, nieco nove dozvieme, a hlavne ze sa spozname aj nazivo s tymi co neboli na prvom zraze minuly rok.
Dobré ráno pěkný den!
Já příjjedu.jedině kdyby si mě vzala zubatá
A když přijedeme třeba jenom dva nic se neděje Jenom toho budeme
muset vipít třeba za 20 "Jen kdyby to šlo vzít všechny
problémy a starosti za ostatní ale to bychom byly v nebi a na to já nevěřím Né každý ví o co se jedná ale já věřím na kulatý PRT!.
Ať nám jezdí a nezlobí
nio píše:Tak ja prídem za každého počasia...aj keby z neba padali malí černoškovia...
ale potom nebudes mat biely sedan ale bielo-cierny.Skoro ako ked v telke vypadne kanal
no v tomto pripade asi prejdem najprv cez nejakú umyvárku...ale keď tak nad tým rozmýšľam, nikto by nemal taký dekor ako ja, tak by som si ho asi nechal a s akrim by som sa dohodol na lakovaní, aby sa to nedalo umyť...