jeste se mi nepovedlo rozhejbat to auto.Servisy maj plno.Nejblissi volnej termin,aby mi to mohli napichnout je 6.5.05 tak sem zvedavej jestli to rozhejbu,nez budou Milovice
sorry za OT: Miky, to nemyslíš vážně? To servis nemá těch 10 minut na diagnostiku? To je katastrofa! Já vždycky když přijedu do servisu, tak mi se vším vyhoví...
NJN já to říkám pořád: Česká republika = čechy, morava, slezsko a praha...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Ivan píše:sorry za OT: Miky, to nemyslíš vážně? To servis nemá těch 10 minut na diagnostiku? To je katastrofa! Já vždycky když přijedu do servisu, tak mi se vším vyhoví...
verusamira píše:jeste se mi nepovedlo rozhejbat to auto.Servisy maj plno.Nejblissi volnej termin,aby mi to mohli napichnout je 6.5.05 tak sem zvedavej jestli to rozhejbu,nez budou Milovice
Tak uz je to OK do Milovic jedu. Tak 14.5. v 9hod na Cernaku u Globusu
Tak ja letos nepojedu asi na zadnej sraz nekdo totiz asi potreboval nahradni dily na nexii a tak dva dny po vymene toho motoru mi nexie udelala papa .jediny stesti je ze je to na leasing takze pojisteny nesnasim zlodeje aut
M.I.CH.A.L. píše: Tak ja letos nepojedu asi na zadnej sraz nekdo totiz asi potreboval nahradni dily na nexii a tak dva dny po vymene toho motoru mi nexie udelala papa .jediny stesti je ze je to na leasing takze pojisteny nesnasim zlodeje aut
No nekecej, nekdo ti ukradl nexii??? Zaloz novy tema, at to tady nezadelavame