Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Daff.Cz

Re: Závady

Příspěvek od Daff.Cz »

Jako tohle je na presdrzku, okamzite bych je vsechny vyhazel. Fandim ti, at ti to dobre dopadne a jsem zvedavej jak to bude pokracovat, ale hlavne se nedej.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Reklama

chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

A sakra, tak to vypada na patecni kus posledni den v mesici, to je fakt skoda. No ja myslim, ze po 9000 km rozpadla spojka neni stylem jizdy, tohle ti musi uznat. Snad se to nejak vyresi, taky drzim palce
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Fus píše:Dneska sem jel do servisu ze mi odesla spojka ani sem tam nedojel a musela prijet odtahovka. Auto mam 2 mesice najeto neco pres 9000km a z hlediska rizeni si myslim ze to auto dost setrim a snazim se aby co nejdyl vydrzelo. Spojka byla uplne rozsipana a ze prej na reklamaci ani nahodou a oprava je kolem 50000kc protoze je vtahu i nejaky napojeni od motoru a tak . Tak sme s pritelkyni rekli ze to ne, volali jsme na obchodni inspekci kde nam poradili jak dal postupovat tak sem jim obratem zavolal a rek jim jak chci postupovat a oni ze to hned rano zacnou resit a to se mnou nechteli ani bavit. Zitra rano to s nima zacnu resit ale asi budu pozadovat vraceni penez protoze mam v tahu vic veci. Takze na zaver jak se mi to auro libylo tak me hodne zklamalo
Tak toto je neprijemne. Urcite musis mat nervy! To je na zabitie. Ja ked som svoje bral, este som sa specialne pytal na spojku, prevodovku atd... ako to je so zarukou a predajca pri otazkach na spojku len krcil tvaaar, ze to sa moc neda na zaruku, lebo oni nemozu vediet akym sposobom jazdis atd... Presne na takyto pripad, co sa ti stal som sa totitzto spytal. Chlapik ze "mmmmm, neviem, neviem, ale urcite by sme sa pokusili s tym nieco spravit a nejak to vyriesit."
No ale znelo to dost tak, ze by to bol problem urobit v ramci zaruky. Tak ja dufam, ze sa toto uz nikomu nestane (klopem) a pre teba Fus dufam, ze to nejak do pohody vyriesis. Drzim palce.

Co sa tyka servisov, tiez zastavam nazor ze autorizovany servis si iba hrabe hrabe (preto som rozmyslal aj nad ojazdenym). S Golfom som chodil do autor.ser. iba do kym som musel a potom som fical inde. Tam som mal zrazu polovicne az tretinove ceny, videl som vsetko co menili, vsetko krasne transparentne atd...
Som zvedavy ako sa zachovaju u nas vo FANCARe. Dufam ze si uvedomuju, ze takyto pristup im neprinesie dobre meno a staleho zakaznika. V dnesnej dobe by mali urcite aut. ser. popracovat na nadstandartnych vztahoch so zakaznikmi. Ci?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kjub

Příspěvek od Kjub »

A Fus, davaj prosim ta vediet, ako sa vyvyja tvoja situacia. Diky
Kjub

Příspěvek od Kjub »

A este raz... Na Golfe mi odisla spojka po 180 000km a oprava (neautor. servis) bola 250 eury so vsetkym (tiez sa tam nieco posralo spolu s tou spojkou) aj s robotou. Spojku mi tam dali origos, akurat ze nebolo na nej vyrazene VW.
To len tak na porovnanie 50000kc vs. 250 eury. -P To neexistuje aby to bolo take drahe! :evil:
TOMTCE

Příspěvek od TOMTCE »

Po 9000km auto ještě není ani pořádně zajetý. Každopádně mě to docela vyděsilo a držím palce at to vyresej k tvé spokojenosti. Ale jelikož jsi kontaktoval i obchodní inspekci tak se neobávám, že by to nevyřešili. Oni to prostě jen zkoušej. A hlavně auto už maj zaplacený tak proč by se snažili. Tech 50000 prostě jen plácli a čekali co ty na to. A jestli mi chce někdo namluvit, že tomuhle se říká tržní hospodářství (ted nevim kdo to tady psal) tak já si myslim, že je to pěkná svinárna.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
honza72

Příspěvek od honza72 »

No psal to prodejce, tak on to musí vědět... :D
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
lluubboo

Příspěvek od lluubboo »

No zacinam sa trochu obavat.
Ak stojim napr. na krizovatke – rychlost zaradena a spojka stlacena tak raz za cas citim take velmi jemne vibracie na spojke, ktore trva tak cca pol sekundy az sekundu. Najazdenych mam 1 800 km a robi mi to hned od zaciatku. Sprava sa to tak este niekomu inemu?
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
honza72

Příspěvek od honza72 »

Tak já zatím chlapi klepu na všechno dřevěné co mám okolo....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
TOMTCE

Příspěvek od TOMTCE »

honza72 píše:Tak já zatím chlapi klepu na všechno dřevěné co mám okolo....
počítá se i dřevotříska?
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
milosh

Příspěvek od milosh »

No ani by mi to nevadilo mit novy auto a hned neco resit 8) -P
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
xsoftx

Příspěvek od xsoftx »

Můžež si koupit ojeté, po dvou letech, nalítáno 30000 a jak to přivezeš domu...tak šup a spojka v píííp....Jsou tu lidi co mají nalítáno s cruzem přes 10000 km a stále v poho....já sem kolem 9000...a zatím klepám na tu dřevotřísku :) ...
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
TOMTCE

Příspěvek od TOMTCE »

xsoftx píše:Můžež si koupit ojeté, po dvou letech, nalítáno 30000 a jak to přivezeš domu...tak šup a spojka v píííp....Jsou tu lidi co mají nalítáno s cruzem přes 10000 km a stále v poho....já sem kolem 9000...a zatím klepám na tu dřevotřísku :) ...
Já mám nalítáno zatím 16000km a zatím vše ok. Tak snad to vydrží. Klepu na dřevotřísku.
topa77

Příspěvek od topa77 »

Se spojkou nestrašte.... ty vibrace při sešplánuté spojce jsem měl i v Kalosovi, prostě je spojka rozepnutá a holt to vibruje trochu jinak, než když je spojená...

samozřejmě, že rozpadnutá spojka jak bylo posáno výše je problém.... hlavně se nenechat odbýt a spíše než na inspekci se obrátit na nějakého dobrého advokáta a to před začátkem reklamace!!!! Nejvíce chyb se dělá právě v počátku a někdy už nejdou u soudu odstranit!!!!!

pokud se auto kupovalo jako pro občana a ne do podnikání, je právní úprava relativně hodně výhodná a řeči typu nevíme jak jste s tím jezdil by neměly uspět....
černý Cruze 1,8 LT
Life5

Příspěvek od Life5 »

Pro lluubboo : Tak pokud se ti deje tohle tak s tim koukej mazat do servisu pac vybrace jsou predpokladem nevyvazení a neco se tam deje. Ja bych teda nelenil.

Cruze 1.8 LT Petr http://www.youtube.com/watch?v=NybB7l95rXU
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“