Ale mimo solární panely - Tvůj názor je zřejmě totožný s postojem našich poslanců. Co je nám do názorů lidí? Ať jsme pro ostatní třeba nemorální, ať na nás třeba nadávají, hlavně že si MY dobře žijeme

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ano to si žádá doba, ale je to správné? Kdysi jsem někde četl tuto větu:Jajuska95 píše: dnešní době je bohužel potřeba mít ostré lokty, aby mohl člověk důstojně žít a ne se koukat, co na to řeknou ostatní.
Ivo R. psal si tohle a co tak najednou je to ze ted zacal ten bum s timhle a zacalo se o tom psat a problemy s tim spojenymi a co nas to bude stat a Ivos tady jen zbytecne drazdi jakou ma radost ze spustili dalsi kram ktery nas bude vsechny stat spoustu penez za elektrinu navic.A co se tyce vydelku jestli 200000kc mesicne a s tim ze nemuzu jit mezi normalni lidi si pokecat nebot budou vedet ze bohatnu na tom ze je to stoji penize navic urcite nebudu jezdit v Daewoo-Chevroletu nebot budu zapadat do kategorie audi bmw blbecku a jen s nima si rozumet nebot je zajima jen aby se oni meli dobre a po me at je treba potopa...Ivo R. píše:Ale, ale, ale, copak tak najednouVždyť to již funguje tímto způsobem kdoví jak dlouho
Vzdy je to o lidech. Můžež si jít pokecat i kdyz vyděláváš miliony. Otázkou zůstává jak dotyčný vydělá v rámci zákona. Já jsem pro čecha, který se chytne příležitosti než pro nadnárodní společnost, která vyvede zisk ze země. Jsem pro člověka, který jde do rizika, že ho ČEPS už nepřipojí, než pro toho kdo poskytuje pochybné půjčky lidem, kteří pořádně neví co podepisují - obě formy businessu jsou legální.....jde o to jak se při tom chováme k okolí.Hanzy píše: ...co se tyce vydelku jestli 200000kc mesicne a s tim ze nemuzu jit mezi normalni lidi...
Vytrhl si to z textu myslel jsem konkretni pripad a konkretni penize.Jinak tim co delame uz o sobe rikame dost, ja bych treba lichvarske pujcky nemohl delat proste je to o zaludku a o cloveku k cemu se skloni pro penize...xsoftx píše:Vzdy je to o lidech. Můžež si jít pokecat i kdyz vyděláváš miliony. Otázkou zůstává jak dotyčný vydělá v rámci zákona. Já jsem pro čecha, který se chytne příležitosti než pro nadnárodní společnost, která vyvede zisk ze země. Jsem pro člověka, který jde do rizika, že ho ČEPS už nepřipojí, než pro toho kdo poskytuje pochybné půjčky lidem, kteří pořádně neví co podepisují - obě formy businessu jsou legální.....jde o to jak se při tom chováme k okolí.Hanzy píše: ...co se tyce vydelku jestli 200000kc mesicne a s tim ze nemuzu jit mezi normalni lidi...
K smíchuHanzy píše:Jo vsak postavte stejne za pul roku budes treba zas delat u O.B. tamponu a tlouct se do hlavy ze platis drahou elektrinu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |