Politika - Co vy na to ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Politika 2009 - 2010 - Co vy na to ?
Každý má právo na svůj názor, ale v tomto případě se to přímo nabízelo
Ale mimo solární panely - Tvůj názor je zřejmě totožný s postojem našich poslanců. Co je nám do názorů lidí? Ať jsme pro ostatní třeba nemorální, ať na nás třeba nadávají, hlavně že si MY dobře žijeme
Ale mimo solární panely - Tvůj názor je zřejmě totožný s postojem našich poslanců. Co je nám do názorů lidí? Ať jsme pro ostatní třeba nemorální, ať na nás třeba nadávají, hlavně že si MY dobře žijeme
- Reklama
Ano to si žádá doba, ale je to správné? Kdysi jsem někde četl tuto větu:Jajuska95 píše: dnešní době je bohužel potřeba mít ostré lokty, aby mohl člověk důstojně žít a ne se koukat, co na to řeknou ostatní.
" Vyspělost společnosti se pozná podle toho, jak se dokáže postarat o své nejslabší členy."
Nabízí se tedy otázka, jdeme vpřed či zpět? Každý z Vás si dokáže určitě odpovědět sám. Smutné je, že už nemáme čas se ani zastavit se sousedem a jen tak pokecat. Mračíme se na lidi. Nezdravíme se navzájem. Tak co můžeme čekat od těch, kteří nás zastupují....
Tož krásný den.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Moc nerad se pouštím do konfrontací, kdo mě zná, ví, ale teď mě to nedá. Hanzy, psal jsem "co až teď" , protože jsem za celou dobu , co se známe tě znal jako politického flagmatika (to myslím v dobrém), který je zapálenej do super aut Daewoo. Teď mě to příjde, že nevynecháš záminku, aby jsi se "otřel". Omlouvám se , že to píšu veřejně a né SZ, ale je to "Pokec" a víc se již k tomu nebudu vyjadřovat. Jenom mě to u tebe mrzí.
Co se týká výkupních cen, tak to je politické rozhodnutí.(samozřejmě s pomocí lobistů). Možná je to daň za to, že se dostali do vlády zelení. Porovnávat to s tím, že když sníží tresty za drobné krádeže , tak že začnu taky mě nepříde relevantní. Využít situace , kterou povoluje zákon jako legální podnikání mě nepřipadá jako něco nečestné. Nikdo se mě neptá , jestli jsem schopen uživit rodinu, jestli mám na to, aby moje děti měli na kvalitní školu a zdravotní péči. Do ještě né tak dávné doby, jsem řešil , jak se chovat slušně ke státu(potažmo ke spoluobčanům) , ale realita, se kterou se denně setkávám a čtu na internetu mě srovnala do normálu. Slušně se budu chovat jenom k těm, co se chovají slušně ke mě. Co mě je platné , že na smrtelné posteli si budu moci říci, jak jsem byl slušný , ale rodina nebude mít ani na pohřeb. Mám kancelář sto metrů od úřadu práce. Denně vidím co tam chodí za lidi a v čem odjíždí z parkoviště. Jsou vedeni jako sociálně potřební , ale dost jich jezdí v novějších autech než já a to chodím do práce sedm dní v týdnu na deset až dvanáct hodin. Co se týče této vlády , tak si myslím, že je tak nejlepší co jsme tady měli. A parlament? To je jenom vzorek našeho národa. Ale to je na dlouho a já bych měl také něco dělat , abych vydělal na úředníky(kteří mě pak dusej na úřadě)
na ty nemakačenko (kromě těch co za to skutečně nemohou) a na politiky, kteří si hřejou jenom to svoje.
Co se týká výkupních cen, tak to je politické rozhodnutí.(samozřejmě s pomocí lobistů). Možná je to daň za to, že se dostali do vlády zelení. Porovnávat to s tím, že když sníží tresty za drobné krádeže , tak že začnu taky mě nepříde relevantní. Využít situace , kterou povoluje zákon jako legální podnikání mě nepřipadá jako něco nečestné. Nikdo se mě neptá , jestli jsem schopen uživit rodinu, jestli mám na to, aby moje děti měli na kvalitní školu a zdravotní péči. Do ještě né tak dávné doby, jsem řešil , jak se chovat slušně ke státu(potažmo ke spoluobčanům) , ale realita, se kterou se denně setkávám a čtu na internetu mě srovnala do normálu. Slušně se budu chovat jenom k těm, co se chovají slušně ke mě. Co mě je platné , že na smrtelné posteli si budu moci říci, jak jsem byl slušný , ale rodina nebude mít ani na pohřeb. Mám kancelář sto metrů od úřadu práce. Denně vidím co tam chodí za lidi a v čem odjíždí z parkoviště. Jsou vedeni jako sociálně potřební , ale dost jich jezdí v novějších autech než já a to chodím do práce sedm dní v týdnu na deset až dvanáct hodin. Co se týče této vlády , tak si myslím, že je tak nejlepší co jsme tady měli. A parlament? To je jenom vzorek našeho národa. Ale to je na dlouho a já bych měl také něco dělat , abych vydělal na úředníky(kteří mě pak dusej na úřadě)
na ty nemakačenko (kromě těch co za to skutečně nemohou) a na politiky, kteří si hřejou jenom to svoje.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych položil otázku. Oprostěme se od solární energie ... Kdyby se vás někdo zeptal: "Hele, zainvestuj do tohoto kšeftu a díky státu ti to vynese pár milionů během několika let. Jdeš do toho? Není to žádná černota, vše je naprosto legální dle litery zákona."
Řekli byste mu: "No víš, bylo by to super, ale nejsem takový typ...mě stačí 20 000 měsíčně." nebo "Fajn, jdu do toho, měs 200 000 měsíčně je fajn."
Co byste zvolili?
Možná je to o svědomí, ale já se s plným vědomím raději postarám o rodinu, koupím si fajn auto, postavím dům a budu cestovat po naší krásné přírodě a světě, než abych počítal každou korunu, nemohl si dovolit skoro nic, ale byl v klídku, že dřu jak pitomý na ostatní a nemakačenky.
Řekli byste mu: "No víš, bylo by to super, ale nejsem takový typ...mě stačí 20 000 měsíčně." nebo "Fajn, jdu do toho, měs 200 000 měsíčně je fajn."
Co byste zvolili?
Možná je to o svědomí, ale já se s plným vědomím raději postarám o rodinu, koupím si fajn auto, postavím dům a budu cestovat po naší krásné přírodě a světě, než abych počítal každou korunu, nemohl si dovolit skoro nic, ale byl v klídku, že dřu jak pitomý na ostatní a nemakačenky.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivosi, jsou lide kteri ani tech 20 nemaj ale souhlas s tebou
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na firemnich budovach mame solarni panely,pres 10 let.Sef to tehda koupil za 1 000 000 marek,plus prace nasich elektrikaru.Od statu dostal prispevek ve vysi 20%.Rocni prijem ze solarni energie je 40 000€.
Skoro za stejnou cenu spotrebuje firma elektrinu.
Za solarni energii kterou dodava do site dostane firma 50 centu za 1Kwh.(je to dotovane statem 20 let).Pritom sama pro svoji spotrebu nakupuje proud za 8 centu 1Kwh.(privat je to 16.centu za 1.Kwh).
To znamena,ze my danovi poplatnici, si sami platime z nasich dani ve firmne proud?
Ptal jsem se,naseho elektrikare jestli se to oplati dat na rodinny dum,odpoved, ze neoplati,za 1.na stechu se vejde malo panelu,aby se to rentovalo.Za 2.prece nebudu,sam sobe,platit 50c/kwh,kdyz si ji koupim za 16c/kwh.Za 3.zaruka je 20 let,a to je malo.
Prumerna cena elektriny ahr Euro je kWh[2] absolut in €/kWh relativ in %
1996 0,1320 -
1997 0,1270 - 0,0050 - 3,8
1998 0,1256 - 0,0014 - 1,1
1999 0,1277 + 0,0021 + 1,7
2000 0,1191 - 0,0086 - 6,7
2001 0,1220 + 0,0029 + 2,4
2002 0,1261 + 0,0041 + 3,4
2003 0,1267 + 0,0006 + 0,5
2004 0,1259 - 0,0008 - 0,6
2005 0,1334 + 0,0075 + 6,0
2006 0,1374 + 0,0040 + 3,0
2007 0,1433 + 0,0059 + 4,3
2008 0,1299 - 0,0134 - 9,3
2009 0,1401 + 0,0102 + 7,85
Skoro za stejnou cenu spotrebuje firma elektrinu.
Za solarni energii kterou dodava do site dostane firma 50 centu za 1Kwh.(je to dotovane statem 20 let).Pritom sama pro svoji spotrebu nakupuje proud za 8 centu 1Kwh.(privat je to 16.centu za 1.Kwh).
To znamena,ze my danovi poplatnici, si sami platime z nasich dani ve firmne proud?
Ptal jsem se,naseho elektrikare jestli se to oplati dat na rodinny dum,odpoved, ze neoplati,za 1.na stechu se vejde malo panelu,aby se to rentovalo.Za 2.prece nebudu,sam sobe,platit 50c/kwh,kdyz si ji koupim za 16c/kwh.Za 3.zaruka je 20 let,a to je malo.
Prumerna cena elektriny ahr Euro je kWh[2] absolut in €/kWh relativ in %
1996 0,1320 -
1997 0,1270 - 0,0050 - 3,8
1998 0,1256 - 0,0014 - 1,1
1999 0,1277 + 0,0021 + 1,7
2000 0,1191 - 0,0086 - 6,7
2001 0,1220 + 0,0029 + 2,4
2002 0,1261 + 0,0041 + 3,4
2003 0,1267 + 0,0006 + 0,5
2004 0,1259 - 0,0008 - 0,6
2005 0,1334 + 0,0075 + 6,0
2006 0,1374 + 0,0040 + 3,0
2007 0,1433 + 0,0059 + 4,3
2008 0,1299 - 0,0134 - 9,3
2009 0,1401 + 0,0102 + 7,85
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Hanzy
Ivo R. psal si tohle a co tak najednou je to ze ted zacal ten bum s timhle a zacalo se o tom psat a problemy s tim spojenymi a co nas to bude stat a Ivos tady jen zbytecne drazdi jakou ma radost ze spustili dalsi kram ktery nas bude vsechny stat spoustu penez za elektrinu navic.A co se tyce vydelku jestli 200000kc mesicne a s tim ze nemuzu jit mezi normalni lidi si pokecat nebot budou vedet ze bohatnu na tom ze je to stoji penize navic urcite nebudu jezdit v Daewoo-Chevroletu nebot budu zapadat do kategorie audi bmw blbecku a jen s nima si rozumet nebot je zajima jen aby se oni meli dobre a po me at je treba potopa...Ivo R. píše:Ale, ale, ale, copak tak najednou Vždyť to již funguje tímto způsobem kdoví jak dlouho
I 20000kc je na nase pomery slusny plat a co se tyce me tak radeji budu zit prumernym spokojenym zivotem s cistym svedomim nez bohatnout na ukor ostatnich...
Jinak ale pohoda
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Hanzy: tak ten první odstavec mi vyzněl typicky po čecháčkovsku : KAŽDEJ podnikatel krade, podvádí, odírá stát zaměstnance, všechno si odepíše z daní a vůbec...má drahý auto, velkej barák... k lopatě s nima s hajzlama vychcanejma.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Vzdy je to o lidech. Můžež si jít pokecat i kdyz vyděláváš miliony. Otázkou zůstává jak dotyčný vydělá v rámci zákona. Já jsem pro čecha, který se chytne příležitosti než pro nadnárodní společnost, která vyvede zisk ze země. Jsem pro člověka, který jde do rizika, že ho ČEPS už nepřipojí, než pro toho kdo poskytuje pochybné půjčky lidem, kteří pořádně neví co podepisují - obě formy businessu jsou legální.....jde o to jak se při tom chováme k okolí.Hanzy píše: ...co se tyce vydelku jestli 200000kc mesicne a s tim ze nemuzu jit mezi normalni lidi...
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro zajímavost....letos budeme stavět na území ČR další 4 elektrárny
- Hanzy
Jo vsak postavte stejne za pul roku budes treba zas delat u O.B. tamponu a tlouct se do hlavy ze platis drahou elektrinu
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Vytrhl si to z textu myslel jsem konkretni pripad a konkretni penize.Jinak tim co delame uz o sobe rikame dost, ja bych treba lichvarske pujcky nemohl delat proste je to o zaludku a o cloveku k cemu se skloni pro penize...xsoftx píše:Vzdy je to o lidech. Můžež si jít pokecat i kdyz vyděláváš miliony. Otázkou zůstává jak dotyčný vydělá v rámci zákona. Já jsem pro čecha, který se chytne příležitosti než pro nadnárodní společnost, která vyvede zisk ze země. Jsem pro člověka, který jde do rizika, že ho ČEPS už nepřipojí, než pro toho kdo poskytuje pochybné půjčky lidem, kteří pořádně neví co podepisují - obě formy businessu jsou legální.....jde o to jak se při tom chováme k okolí.Hanzy píše: ...co se tyce vydelku jestli 200000kc mesicne a s tim ze nemuzu jit mezi normalni lidi...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
K smíchuHanzy píše:Jo vsak postavte stejne za pul roku budes treba zas delat u O.B. tamponu a tlouct se do hlavy ze platis drahou elektrinu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Prepošlite to dalej, nech sa to šíri ako evanielium.
Zlodej-Fico dáva od ZLODEJINY s emisiami ruky preč, ale istý chlapík si dal tú námahu
a čo to pozisťoval. Prosím pošlite to komu len môžete aby bolo jasné, kto bol zosnovatelom
Zločineckej skupiny ktorá nás okradla len v tomto prípade o 2 miliardy korun.
kluc k emisiam:
k clanku Hospodarkych novin 'Ficovu byvalu firmu (Elwing) vlastni bezdomovec (Josef Vařejčko)'
Vaejcko je konatel byvalej Ficovej firmy Elwing ktora ma spolocnika Elwing Limited v schranke v Londyne ktorej riaditel Michael Bulliman ma 3 firmy v schranke Interblue Group v USA.
tu mate Varejcka (Ficovho bieleho kona) na obrazku - je to miestny prebornik v sachu:
http://chrudim.chesspce.cz/historie.htm
na fotke je i Jiri Malivanek ktory tiez byva na rovnakej asrese ako Varejcko - teda na mestskom urade (vedeni su ako bezddomovci) a obaja su vo firme EURO MVGA kde je Varejcko, Malivanek a Hudak-tento pan je i v Elwing Slovakia.
http://rejstrik-firem.kurzy.cz/rejstrik ... tarovilla/
V tejto firme tiez figurovala do roku 2004 Zuzana Herichova ktora je s dalsimi ludmi z Elwingu vo velmi vela Varejckovych firmach v ktorych su akcionari vacsinou z Gibraltaru, Britskych panenskych ostrovov, z ostrova Sv Krystof a nevis a podobne.Prelistujte si komplet vypisy Varejckovych firiem a vsimajte si tam ludi z Elwingu - Mena Herichova, Hudak, Jankovic, Varejcko, Herich
Varejckove firmy - http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/ ... nka.soud=0
dajte si vypis ku kazdej firme v kazdej najdete Zuzanu Herichovu (alebo jej firmy ako akcionar) ktora vlasti firmy Nordic Victory a Braxton Invest kde figuruje s Brendou Patriciou Cocksedge ktora ma tiez firmu Marrat Electronic v schranke kde sidli i Interblue v USA.
Vypis Herichovej firiem...hlavne si dajte vypis Nordic Victory a Braxton Invest - http://tinyurl.com/yjleeg4
Zuzanine firmy Nordic Victory a Braxton Invest su ako jediny akcionar dohromady v 357 firmach v cesku ktore sidlia na rovnakej adrese - takmer vsetky na adrese Praha 1, Ovocný trh 572/11 a vsetky maju rovnaky predmet cinnosti podnikania - prenajom, predaj nemovistosti.
V 222 firmach je akcionar Herichovej firma Braxton invest - v kazdej je zakladny kapital 200,000 ceskych korun co robi spolu 44 milionov cekych korun - vypis firem kde je Braxton - http://tinyurl.com/yfz346a
V 135 firmach je jediny akcionar Herichovej firma Nordic Victory - v kazdej je zakladny kapital tiez 200 tisic a v niektorych aj 2 miliony - spolu vyse 35 milonov - vypis firiem kde je akcionar Nordic Victory - http://tinyurl.com/yh87xvp
Herichova zakladala i Ibertax a ma i firmu Sol prodejni a.s. ktora tiez vystupuje vo Varejckovych firmach
No a teraz este jedna velmi zaujimava vec:
Skytoll - prevadzkovatel myta ma v predstavenstve firmy mená Ing. Peter Klein, Ing. Gabriela Létalová, Ing.
Peter Bezák, Ing. Václav Gregor, v dozornej rade Fedor Veist - http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=141278&SID=2&P=1
tito vsetci menovani ludia zo Skyrollu su aj v predstavenstve a v dozornej rade v ceskej firme REHLINGEN a.s. - http://tinyurl.com/yjr5mon
a hadajte kto ***** jediny akcionar tejto firmy? no predsa firmy uz vyssie spominanej Zuzany Herichovej Braxton Invset a SOL prodejní, a.s. + cyperska spolocnost ktora ma rovnake sidlo ako cyperske spolocnosti J&T
v tejto firme REHLINGEN a.s. je predseda predstavenstva aj ista Ingrid Stirberová ktora figuruje v 142 Herichovej firmach - zrejme dalsi biely kon - http://tinyurl.com/yz25gfx
Herichova ma co docienenia aj s J&T vo firme West Bohemia Energy Holding
Herichova ma co docienenia aj s J&T vo firme West Bohemia Energy Holding a.s.
dajte si uplny vypis spolocnosti
http://firmy.nasepenize.cz/west-bohemia ... holding-as#
jediny akcionari boli - J&T a Herichovej firma Nordic Victory
zda sa ze Herichova s Varejckom a dalsimi nastrcenzmi ludmi v Herichovej firmach su predlzene chapadla J&T. N
Asi nebude náhodička, že o 7 miliard korun predražene myto vyhrala JaT cez nastrčenú firmu Skytoll, a takto si nakradli
aj 2 miliardy z emisii Len v týchto dvoch kšeftoch okradli danových poplatníkov o 9 miliard korun. A to je len špička ladovca.
Zlodej-Fico dáva od ZLODEJINY s emisiami ruky preč, ale istý chlapík si dal tú námahu
a čo to pozisťoval. Prosím pošlite to komu len môžete aby bolo jasné, kto bol zosnovatelom
Zločineckej skupiny ktorá nás okradla len v tomto prípade o 2 miliardy korun.
kluc k emisiam:
k clanku Hospodarkych novin 'Ficovu byvalu firmu (Elwing) vlastni bezdomovec (Josef Vařejčko)'
Vaejcko je konatel byvalej Ficovej firmy Elwing ktora ma spolocnika Elwing Limited v schranke v Londyne ktorej riaditel Michael Bulliman ma 3 firmy v schranke Interblue Group v USA.
tu mate Varejcka (Ficovho bieleho kona) na obrazku - je to miestny prebornik v sachu:
http://chrudim.chesspce.cz/historie.htm
na fotke je i Jiri Malivanek ktory tiez byva na rovnakej asrese ako Varejcko - teda na mestskom urade (vedeni su ako bezddomovci) a obaja su vo firme EURO MVGA kde je Varejcko, Malivanek a Hudak-tento pan je i v Elwing Slovakia.
http://rejstrik-firem.kurzy.cz/rejstrik ... tarovilla/
V tejto firme tiez figurovala do roku 2004 Zuzana Herichova ktora je s dalsimi ludmi z Elwingu vo velmi vela Varejckovych firmach v ktorych su akcionari vacsinou z Gibraltaru, Britskych panenskych ostrovov, z ostrova Sv Krystof a nevis a podobne.Prelistujte si komplet vypisy Varejckovych firiem a vsimajte si tam ludi z Elwingu - Mena Herichova, Hudak, Jankovic, Varejcko, Herich
Varejckove firmy - http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/ ... nka.soud=0
dajte si vypis ku kazdej firme v kazdej najdete Zuzanu Herichovu (alebo jej firmy ako akcionar) ktora vlasti firmy Nordic Victory a Braxton Invest kde figuruje s Brendou Patriciou Cocksedge ktora ma tiez firmu Marrat Electronic v schranke kde sidli i Interblue v USA.
Vypis Herichovej firiem...hlavne si dajte vypis Nordic Victory a Braxton Invest - http://tinyurl.com/yjleeg4
Zuzanine firmy Nordic Victory a Braxton Invest su ako jediny akcionar dohromady v 357 firmach v cesku ktore sidlia na rovnakej adrese - takmer vsetky na adrese Praha 1, Ovocný trh 572/11 a vsetky maju rovnaky predmet cinnosti podnikania - prenajom, predaj nemovistosti.
V 222 firmach je akcionar Herichovej firma Braxton invest - v kazdej je zakladny kapital 200,000 ceskych korun co robi spolu 44 milionov cekych korun - vypis firem kde je Braxton - http://tinyurl.com/yfz346a
V 135 firmach je jediny akcionar Herichovej firma Nordic Victory - v kazdej je zakladny kapital tiez 200 tisic a v niektorych aj 2 miliony - spolu vyse 35 milonov - vypis firiem kde je akcionar Nordic Victory - http://tinyurl.com/yh87xvp
Herichova zakladala i Ibertax a ma i firmu Sol prodejni a.s. ktora tiez vystupuje vo Varejckovych firmach
No a teraz este jedna velmi zaujimava vec:
Skytoll - prevadzkovatel myta ma v predstavenstve firmy mená Ing. Peter Klein, Ing. Gabriela Létalová, Ing.
Peter Bezák, Ing. Václav Gregor, v dozornej rade Fedor Veist - http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=141278&SID=2&P=1
tito vsetci menovani ludia zo Skyrollu su aj v predstavenstve a v dozornej rade v ceskej firme REHLINGEN a.s. - http://tinyurl.com/yjr5mon
a hadajte kto ***** jediny akcionar tejto firmy? no predsa firmy uz vyssie spominanej Zuzany Herichovej Braxton Invset a SOL prodejní, a.s. + cyperska spolocnost ktora ma rovnake sidlo ako cyperske spolocnosti J&T
v tejto firme REHLINGEN a.s. je predseda predstavenstva aj ista Ingrid Stirberová ktora figuruje v 142 Herichovej firmach - zrejme dalsi biely kon - http://tinyurl.com/yz25gfx
Herichova ma co docienenia aj s J&T vo firme West Bohemia Energy Holding
Herichova ma co docienenia aj s J&T vo firme West Bohemia Energy Holding a.s.
dajte si uplny vypis spolocnosti
http://firmy.nasepenize.cz/west-bohemia ... holding-as#
jediny akcionari boli - J&T a Herichovej firma Nordic Victory
zda sa ze Herichova s Varejckom a dalsimi nastrcenzmi ludmi v Herichovej firmach su predlzene chapadla J&T. N
Asi nebude náhodička, že o 7 miliard korun predražene myto vyhrala JaT cez nastrčenú firmu Skytoll, a takto si nakradli
aj 2 miliardy z emisii Len v týchto dvoch kšeftoch okradli danových poplatníkov o 9 miliard korun. A to je len špička ladovca.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Trosku som vas tu precitaval a paci sa mi zmyslanie alebo skor rozmyslanie Vojtu a Topola. Povedal by som ze sme rovnaka "krvna" skupina.