Doba dodání
Moderátor: Blue Lanos
Re: Doba dodání
je fajnove, ze? Kedy si si ho prevzal ja o 12:00
Kolegofia oci vyvaluju, je paradne!!!
Repraky su fajne...
Kolegofia oci vyvaluju, je paradne!!!
Repraky su fajne...
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
- Reklama
do auta som sadol asi o 15:00
No dizajn ma paradny, to sa musi uznat, a ta pozdlzna chromova lista...
A ako vravis, aj ja musim zvykat na tu prevodovku, motor ledva pocut tak to treba dostat do krvi ...
No dizajn ma paradny, to sa musi uznat, a ta pozdlzna chromova lista...
A ako vravis, aj ja musim zvykat na tu prevodovku, motor ledva pocut tak to treba dostat do krvi ...
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Jak tak kukám tak dnes sa tu bude niekomu ťažko zaspávať Tak prajem veľa radosti nech ste spokojný!
dakujem, ja som mal dost stastie v tom, ze mi prislo tak skoro...
Ale cim viac na nom jazdim tym sa mi viac paci!
Ale cim viac na nom jazdim tym sa mi viac paci!
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
Pripájam sa ku gratuláciam prajem veľa šťastných kilometrov.
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
Aj ja gratulujem a poriadne si ich uzite!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Všetkých Vás zdravým.
Dnes som si bol po 4. mesačnom čakaní konečne prevziať nového Cruzíka 2.0 VCDi 163k.
Farba čierna carbon.Je veľmi pekné. Hneď som s ním spravil 120 km. Celkom v pohode trocha si musím zvykať na spojku.
Šiel som mesto, mimo mesto a diaľnica spotreba zatiaľ 9,3.Trocha ma rozčuľovalo ta kontrolka preradenia išiel som 80km/h
a už to po mne chcelo preradiť na 6 st. Tok som to ignoroval a radili som podľa seba. Ostatné v pohode.
Dnes som si bol po 4. mesačnom čakaní konečne prevziať nového Cruzíka 2.0 VCDi 163k.
Farba čierna carbon.Je veľmi pekné. Hneď som s ním spravil 120 km. Celkom v pohode trocha si musím zvykať na spojku.
Šiel som mesto, mimo mesto a diaľnica spotreba zatiaľ 9,3.Trocha ma rozčuľovalo ta kontrolka preradenia išiel som 80km/h
a už to po mne chcelo preradiť na 6 st. Tok som to ignoroval a radili som podľa seba. Ostatné v pohode.
super...tak vitaj medzi nami..ja som si ho priviezol v piatok z Ba a taky ako ty..mam asi 900 km a priem. spotrebu 6,8....a odkial si ho bral..
Bral som ho z NR Remesloservis. V pohode asi okolo 13:00 hod.
Vybavené v celku rýchlo.
Vybavené v celku rýchlo.
Gratulujem Na spojku si zvykneš
Aj mne to asi 2x chcíplo
Ale teraz je to na 100% Tú zelenú šipku si moc nevšímam
Mám asi 3000 km motor je mäkší a ten ťah je super, pri predbiehaní k nezaplateniu
Aj mne to asi 2x chcíplo
Ale teraz je to na 100% Tú zelenú šipku si moc nevšímam
Mám asi 3000 km motor je mäkší a ten ťah je super, pri predbiehaní k nezaplateniu
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
do kolkych km si ho zabehaval, jazdil pianko a do akych max. otacok?
Sam so sa divil ked to na benzine chcelo vyssi stupen uz nieco za 2000ot... Mozno to tak ukazuje pokial je auto v zabehu a potom sa to umudri
K tomu zábehu. Pri preberaní vozidla som sa pýtal servisného technika či je potrebné nejako zvláštne pristupovať
k motoru v zábehu.Povedal že, tieto motory nieje potrebné nejako zabehávať. Treba sa len vyvarovať vysokým otáčkam
a prudkému brzdeniu s výnimkou extrémnych situácií.
k motoru v zábehu.Povedal že, tieto motory nieje potrebné nejako zabehávať. Treba sa len vyvarovať vysokým otáčkam
a prudkému brzdeniu s výnimkou extrémnych situácií.