LIFELIKE píše:
Nebanuj, raz som kdesi v rádii počula, že červené autá si kupujú úspešní ľudia. To som už svojho Kaloska mala a aj predtým to bolo (a stále ešte je) červené auto.
Ja mem cervene AVEO, ale zeby som sa citil nejako uspesny... skor naopak
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Obnovym na chvilu tuto temu
Ma niekto skusenost s cakanim od kedy dorazi lod do Europy po dovoz k predajcovi?
Predajca mi tvrdil 2 tyzdne a uz bezi treti, volal by som uz tam ale nechcem byt velmi otravny
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
Otravuj a žiadaj nijaké odškodné za nedodržanie domácej lehoty. Ja som kvôli 3 dňom dostal koberce a navigaciu.kľudne sa vyhrážaj že odstúpiš od kúpnej zmluvy.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Ty chceš být slušný a ohleduplný abys neotrvoval. A co oni ? Tě tahají za fusekli. Volej a otravuj peníze jsou tvoje a zboží jejich. Ostatně můžeš se poohlédnout jinde kde utratíš své peníze.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
ja viem len predajca bol tak ochotny ze mi pozhanal aveo s dieslom od Nemcov keby sa mu nechcelo tak by som musel cakat pol roka kym ho vobec vyrobia preto som mierny
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
Mato_PP píše:ja viem len predajca bol tak ochotny ze mi pozhanal aveo s dieslom od Nemcov keby sa mu nechcelo tak by som musel cakat pol roka kym ho vobec vyrobia preto som mierny
Oni Tí navrhli že Ti auto zozenu? alebo Ty si to žiadal? Keď oni Tak nech sa starajú o to aby splnili obchodné podmienky čo sľúbili pri podpisovaní zmluvy. ináč žiadaj náhradu škody... aspoň nijakú zľavu alebo doplnok na vyše po prípade 3 servisné prehliadky v ratanie materiálu grátis. Nenechaj sa so sebou mávať dnes je tvrdý boj o všetko. Keď niekto spravil chybu Tak nech platí.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Mato_PP píše:ja viem len predajca bol tak ochotny ze mi pozhanal aveo s dieslom od Nemcov keby sa mu nechcelo tak by som musel cakat pol roka kym ho vobec vyrobia preto som mierny
Oni Tí navrhli že Ti auto zozenu? alebo Ty si to žiadal? Keď oni Tak nech sa starajú o to aby splnili obchodné podmienky čo sľúbili pri podpisovaní zmluvy. ináč žiadaj náhradu škody... aspoň nijakú zľavu alebo doplnok na vyše po prípade 3 servisné prehliadky v ratanie materiálu grátis. Nenechaj sa so sebou mávať dnes je tvrdý boj o všetko. Keď niekto spravil chybu Tak nech platí.
naprosto souhlasím
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Chci se zeptat: Je tady nějaký prodejce Chevrolet??
Jsem ze Západních Čech a tady je to tragedie
Mám zájem o Chevrolet Aveo 4dv sedan, motor pouze 1.2 63kW/85k (později přechod na LPG), jakákoliv barva (kromě bílé, nejlépe hnědá nebo tmavá červená, příp. modrá), ale záleží hlavně na poměru cena vs výbava (od LS+ výše), nejlépe ještě modelový rok 2013 (skladový vůz).
Chci se zeptat: Je tady nějaký prodejce Chevrolet??
Jsem ze Západních Čech a tady je to tragedie
Mám zájem o Chevrolet Aveo 4dv sedan, motor pouze 1.2 63kW/85k (později přechod na LPG), jakákoliv barva (kromě bílé, nejlépe hnědá nebo tmavá červená, příp. modrá), ale záleží hlavně na poměru cena vs výbava (od LS+ výše), nejlépe ještě modelový rok 2013 (skladový vůz).