Jen jsem myslel, ehm, zapojit víc lidí do popularizace dobrých témat/příspěvků/členů.
Tak, a teď do mě...

Moderátor: Blue Lanos
Když je bodový systém na silnicích tak proč by nebyl tady,že?Já si myslim, že je to dobrý nápad.....Ale vážně nevim jak se to ujme,jestli na to bude čas a bude se chtít čtenářům naše příspěvky bodovat.Tož za zkoušku to určo stojífaczko76 píše:Ahoj. Asi to vyzní trapně, ale nebyli byste pro, aby měl každý (samozřejmě kvalitní) příspěvek hodnocení od čtenářů? (Něco jako na Novinky.cz) , ale nechci srovnávat něco tak pokleslého s naším webem. Jen pro představu. Jen klikneš a počet hlasů bude vidět. A tím vyzdvihovat nejpopulárnější témata - ta by se zobrazovala na main page. Ale bojím se toho, že by se hlavně bodovala vomáčka, než kvalitní rady, odborné záležitosti atd...
Jen jsem myslel, ehm, zapojit víc lidí do popularizace dobrých témat/příspěvků/členů.
Tak, a teď do mě...
Petr S. píše:Zrušit Aveo,at si udělají vlastní stránky a neparazitují na Daewoo foru.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Ak mi kupis Aveo tak aj sa sa tazko ale predsa zbavim Daewoolomngi píše:Ahoj kámo..
Vydím vadí Ti tu Aveo.
Neviem sice prečo ale nevadí.. Urob to radšej tak ako ja Predaj nexiu ako ja a kup si aveo. A kludne sa pridaj knám. Ved Nexia a AVEO je jedna rodina. Tak ked ti tu vadíme tak kup si KIA a možeš robiť konkurenciu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |