S tím výběrem na útulek zvlášť, řekněme do krabice, souhlasím. A naše útulková Baruška taky

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Zalepená krabice je nachystanáIvoš píše:
S tím výběrem na útulek zvlášť, řekněme do krabice......
Jenom chlapiJajuska95 píše:Kdo jede na sraz už v pátek?
Vojta píše:Jenom chlapiJajuska95 píše:Kdo jede na sraz už v pátek?![]()
![]()
Vojto ja to asi radej vezmu prez kijev na uzgorodVojta píše:Mildo - Košice i Řožňava jsou ještě kousek od Tater na východmilosh píše:.....Nejdal prijede jiste nekdo z Tater .......![]()
![]()
Ale podle km to bude mít nejdál Hladolef (viz tabulka účastníků).
Neboj se vlka nic, stihnem všechno. Mamka mi říkala, že druhý den kdyžtak bude řídit zpět domů, takže můžem probírat, až se hory budou zelenatSkylineGTR píše:to Ivoš: Kurde, to mě mrzí, že až k večeru. Nestihneš spanilou jízdu. Snad stihnem probrat ty důležité věci.![]()
tomg60 píše:tak je to v pytli,po obdržení výplatního pásku jsem musel přehodnotit priority a ještě se mi sešly nějaké věci které už nemůžu odložit tak na Plumov letos nejedu![]()
Škoda,docela jsem se těšil.Snad bude ještě nějaký srazík a povede se mi nějaké kačky uškudlit![]()
Tak ať vám vyjde pošasí a moc to nepřežeňte
sem,ale pako sem čet ten tvůj příspěvek a naklepal na Plumov místo na Olšovec,no jo když se daří tak se daří,mi se daří třeba celý densandruš píše:tomg60 píše:tak je to v pytli,po obdržení výplatního pásku jsem musel přehodnotit priority a ještě se mi sešly nějaké věci které už nemůžu odložit tak na Plumov letos nejedu![]()
Škoda,docela jsem se těšil.Snad bude ještě nějaký srazík a povede se mi nějaké kačky uškudlit![]()
Tak ať vám vyjde pošasí a moc to nepřežeňte
člobrdo na Plumlov se nejede....já jen oznamuji jaké je tady počasí..a na Olšovci bude chladněji...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |