2)Se Skylinem trochu mlžíme....my tam nebudeme sami...budou tam s námi 2 krásný holky

3) Teď jsem kouknul na Vetřelec vs Predátor 2 Requiem a byla to bomba

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Asi spatna propagace...Ivoš píše:Chlapi, vsunu sem inzerát, je tu docela proběh....když jsem dával hlasování o klubové kartičce, tak v hlasování bylo asi 40 lidí pro.....kde tedy jsou, zatím je nás 14.....takže objednávejte, posílejte nacionále......info zde https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=10792
Piv roku ČR je vždycky víc a neexistuje žádný jeden celkový vítěz.Hanzy píše:Jinak pozor pivo CR je siroky pojem Radegast se taky tim chvasta ale jen pivo roku casaku ne degustacni anonymni souteze ale jen poctem hlasu hlavne zamestnancu a jejich pribuznych...
Myslíš dodavatelů který ti daj fakturu z r. 2007?Ivoš píše:To víš, mám plnou hlavu starostí a na mojí obvyklou zálibu v detailech nemám nějak čas....závěrky a DPH v práci, pak začínám dávat dohromady podnikání (zatím ve fázi zjišťování nákladů, komunikace s potencionálními dodavateli...), takže toho je až nad hlavu!!!
faczko76 píše:Těšim se, Hanzy, až se s Tebou uvidim, jsi správnej týpek... Líbí se mi, že říkáš, to co si myslíš. To umí málokdo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |