![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Měl jsem úplně stejný příznaky a bylo to těsnění https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.ph ... 1&start=15PeLi píše:Tak vazerá to tak, že tá voda mi ozaj niekde uniká. V sobotu som nabehal asi 100km a pri kontrole bola vyrovnávacia nádržka úplne prázdna. Skontroloval som vizuálne a hmatom všetky hadice a spoje, ale nikde nič neuniká. Zdá sa mi divné aj to , že na druhý deň, keď som chcel doliať vodu, bol v chladiacom systéme dosť vysoký tlak. Keď som povolil veko, tak to poriadne fučalo a bublalo v motore a v chladiči. Ale motor bol už úplne vychladnutý.
Poraďte prosím, na čo by som sa mal zamerať - kde zvykne najčastejšie unikať voda?
Ako zistím , či je vadné tesnenie pod hlavou?
Do Trnavy chodim sluzobne raz za tyzden, tak si vymenim sluzobne auto za sukromne a skocim tam. Len ci to vedia spravit za jeden den? Ak zistis kontakt, tak ti budem vdacny, lebo urcite bude lepsie sa s nimi dohodnut telefonicky. A ak to nieje tajomstvo, tak sem mozes dat aj cenu - aby som potom nebol prekvapkaný.lubinob píše:Tak to tlakovanie hlavy by som urcite spravil ked uz ju budeš mat vonku..
Neviem ci najdes nejaku firmu blizsie k Tebe, ja chodim do Trnavy a som s nimi maximalne spokojny, aj skontroluju a pripadne zabrusia ventily, vedia co robia.
Je to na ceste smerom na Jaslovske Bohunice, zistim presny nazov ked budes chciet.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |