Ty mas hospu ja myslel ze si prislusnik stani socialni policie?simone píše:No ked už na pivo tak jedine kumne!!!!! pre členov daewoo clubu zlava !! podla množstva čapujem KELT 10 adresa Drienovec 132

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ty mas hospu ja myslel ze si prislusnik stani socialni policie?simone píše:No ked už na pivo tak jedine kumne!!!!! pre členov daewoo clubu zlava !! podla množstva čapujem KELT 10 adresa Drienovec 132
To me pripomina radoby podnikatele-tunelare ja nic nemam vse ma manzelka a neni co zabavit...!!!simone píše:Beriem nejaku drienku aj na Manín takže![]()
![]()
zbytok nakupime na mieste. Hospudku ma manželka ja som chudobný ako kostolna myš
Tak to je nářez. Jsem z oboru a tak můžu dělat pouze totoalvin píše: inak,ako tam v tom fóre o zápachu benzínu spomínal "expertov" čo chceli zapálenou sirkou zisťovať únik plynu,my sme dnes v práci spomínali jedného takého,tiežspolupracovníka,no ani by som na neho nemohol povedať,že je to vôl,lebo by to bola ťažká urážka - všetkých volov na svete![]()
![]()
![]()
a ten pri výrobe na vstrekolise vstrekovaných výrobkov,chcel tak chladiť formu,že prikladal k nej namočené handry.
![]()
Pre neznalých problematiky,formy sa chladia chladiacim okruhom,podobne ako motor,len to je otvorený,priteká a odteká voda sústavou hadíc z vodovod.siete.Nuž a to si hovoril zaškolená obsluha stroja.tak,verím,že ten tiežspolupracovník,už našťastie bývalý
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |